Sådan Design din egen Trash kan låg

June 6

Sådan Design din egen Trash kan låg

En mands trash er en anden mands skat. Dette ordsprog gælder for en masse af de objekter, der falder ind under paraplyen "fundet kunst." En sådan post er trash kan låg. Disse store, runde stykker af metal kan bruges til meget mere end bare dækker papirkurven dåser; de er et tomt lærred til at designe og dekorere, men du finder passende. Metallet er lette og står op meget godt til elementerne, hvilket betyder det kan anvendes i udendørs applikationer. Prøv en af flere opfindsomme designteknikker til din papirkurv kan låg.

Instruktioner

•Forbered låget. Ingen specielle rengøringsmidler er nødvendige; vil nøjes med en klud og sæbevand. Opvask detergent fungerer ganske godt. Rengør låg udenfor og bare slange det ud, når du er færdig. Men for at undgå dannelse af rust, ikke lade det lufttørre; tør låget. Og hvis du planlægger at bruge den udendørs, anvende rust-forebyggende maling.

•Drej låg til kunst. Du kan male det, brug af farver, der matcher indretningen af den plads, hvor du vil bruge til låget. Eller prøv behandling af overfladen med en faux finish, knitrer maling eller andre sådanne teknik til at producere en iøjnefaldende resultat. Eller vedhæfte odds og ender. Bruge en hammer og syl til at stikke huller i låget, så brug wire til at hænge metal eller træ udskæringer, pilespidser, fjer, perler eller andre nipsgenstande. Eller lim på små spejle, farverige stykker af glas eller dekorative fliser til at gøre en mosaik.

•Brug din dekoreret låg, men du gerne. Hænge det på en indvendig eller udvendig væg til en sjov omdrejningspunkt. Suspendere en eller flere fra loftet for at gøre en rumdeler. Du kan selv gøre en tabel ved at knytte bordben, eller blot finde en rundbordsdiskussion på størrelse med dekoreret låg og låget lægges på toppen af det. Maling eller pletten vedlagte ben eller tabel så stykker matcher. Denne one-of-a-kind tabel vil tilføje visuelle interesse for en indretning, og at gøre dine egne møbler giver det affektionsværdi.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com