Sådan Design din egen værelser

March 5

Sådan Design din egen værelser

Det er altid bedst at have et design planer før du forsøger at ombygge eller gøre over et værelse i dit hjem. Du kan designe dine egne værelser, tilføje din egen personlige smag og stilarter. Designe et rum selv omkostningerne langt mindre end det ville for at hyre en indretningsarkitekt.

Instruktioner

•Tag målinger af den plads, du ønsker at designe. Mål længde, bredde og højde af rummet. Optage disse målinger, og mærke dem for at undgå forvirring.

•Measure møbler, der vil være tilbage i rummet. For eksempel, hvis du vil lave en plan for design til din stue, tage målinger af underholdningscenter, sofa, borde og stole. Disse målinger vil hjælpe dig med at planlægge et design til omfanget af rummet. Dette vil give dig en idé om, hvad møbler passer hvor, og hvor meget plads vil være omkring hvert stykke af møbler.

•Brug graf papir og en blyant til at lave en skitse af lokalet. Lad en blokere lig en fod. Hvis rummet er meget stort, vedhæfte to ark millimeterpapir, ved hjælp af tape på bagsiden sider til at slutte sig til dem. Efter skitsering længde og bredde af rummet, vil du have en stor, Tom kvadrat eller rektangel. Hver side er en væg. Beslutte, hvor du vil placere møbler, og skitsere hvert stykke i overensstemmelse med sine målinger. Brug en blyant, hvis du ombestemmer dig.

•Decide på en primær farve til rummet. Brug farvede blyanter til at skitsere i tilbehør i denne farve. Træffe beslutning om en sekundær farve for indretningen og skitsere det. Disse farver skal vises på væggene og i emner såsom vægkunst, lamper, kast, område tæpper, gardiner og nick knacks. Hver af disse elementer og lignende elementer bør være skitseret i dit design. Brug de farvede blyanter til at udfylde andre accent farver såvel som de findes i møbler, trim, væg grænser og døre.

•Flyt videre til det næste rum. Hvert rum i dit hjem fortjener en separat design. Gør en plan på papir design eliminerer besværet. Det tillader dig at udvikle en plan, før du opretter udseendet. En design plan kan du omarrangere og justere alt indtil værelset helt opfylder din smag, behov og forventninger. Det giver dig også en bedre idé om, hvad leverancer, hvis nogen, skal du nå det nye udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com