Sådan Design din Garage

January 27

Sådan Design din Garage

Gang var, at en bolig garage var intet mere end en stald til opstaldning af familie bil. Som sådan, havde det alle fornemmelse af en tom kasse med et betongulv og en bred bugt dør. Disse dage er forbi, dog, og i dag nye garager er designet til at rumme mange flere anvendelser. Med lidt indsats og fantasi, kan din nye garage være en æstetisk rum, der udvider din nyttige stue og gør et design erklæring.

Instruktioner

•Tag målinger af din nuværende køretøjer med alle passager døre og en bageste luger åbne fuldt. Tilføj mindst 3 fødder ud over forreste del af køretøjet kofangere og 3 fødder ud over de bageste kofangere, til at bestemme den ideelle minimum bredde og længde til din nye garage. Disse minimale dimensioner vil gøre det muligt at flytte komfortabelt rundt om bilen, når du indtaster, spændende eller losning det mens det er parkeret inde garage med garage døren lukket.

•Tilføj mindst 100 kvadratfod yderligere arbejde plads, der ikke vil være besat af et køretøj. Ideelt set bør dette rum omfatte en generøs mængde af åben gulvplads, såsom en 8-fods ved 8-mund-området skal anvendes til særlige projekter eller vedligeholdelsesaktiviteter.

•Plan for en workbench plads langs garage vægge, anbragt så langt væk fra den parkerede bil plads som muligt. Workbench bør counter højde med opbevaring nedenunder. Gøre det mindst 8 fod lange til at rumme et standard 8-fods længde af tømmer. Hvis du er en woodworker, kan en længere bænk være nødvendigt at rumme din træbearbejdning tools.

•Opret opbevaringsrum i alle kroge og hjørner af garagen. Design disse opbevaring rum for at udvide fra gulv til loft og skjult af døre. Dette vil resultere i en guldgrube af ekstra lagerplads til hjemmet, og en ren-ser garage, også. Opbevaringsskabe bør har justerbare hylder. Variere dybet af opbevaringsrum til at rumme bulkier elementer.

•Fastsætte afløb i garage gulv. Lidt hældning gulve mod disse afløb, lette garage gulv vaske-nedture. Vær sikker på at tømme spildevand fra garage gulv ansvarligt, da vandet kan indeholde olieprodukter.

•Tilføj windows til din garage så naturligt lys ind i rummet. Hvis traditionelle windows opretter et sikkerhedsproblem, installere smallere clerestory Vinduer højere op på væggene. Gøre disse windows betjenes for yderligere ventilation.

•Medtagelse opvarmning og air conditioning i garagen. Dette vil tage chill off biler parkeret i vinter og gøre brug af garagen mere komfortabel hele året.

•Den garagen generøst, for komfort, sikkerhed og opgave-specifikke funktioner. Sted lys på handy stikkontakter placeret ved indgangen til vigtigste hjem, på en dør til værftet eller dæk og på garageporten.

•Surface garage gulv med industrielle linoleum eller epoxy harpiks maling i stedet for afregning for beton. Industrielle linoleum og epoxy vil ikke renser op mere let, modstår spild og knæk, chip eller flage væk som beton vil over tid.

•Installer drywall, trim og male med så stor omhu, som du tager i dit hjem interiør. Sætte op vindue belægninger, billeder og andre dekorationer. Der er ingen grund til at en garage skal være en nøgne, utilitaristisk plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com