Sådan Design din perfekte hjem

March 8

Design din perfekte hjem af omgiver dig med ting, du elsker. Det perfekte hjem for du følger ikke strenge design retningslinjer; Det er en blanding af funktionelle og smukke rum og objekter, der afspejler din personlige æstetiske. Start med en vision for arten af det sted du ønsker at leve--det være sig en monokromatisk helligdom til modernisme eller en varm, forvitret country cottage-- så arbejde med den plads du har til at omdanne din drømmebolig.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over ord, der beskriver den følelse du ønsker dit hjem til at formidle. Vælg ord, der repræsenterer både følelser og visuelle effekter. Overveje fælles design ord som varm, indbydende, trøstende, cool, moderne, moderne, vestlige, vintage, quirky, usædvanlige, maskulin, frilly, sensuel, sydvestlige, urban, chic og industri. Fortvivl ikke hvis dine ord synes at modsige hinanden; kontraster kan puste liv i dit hjem, hvilket gør det personlige snarere end en ode til en bestemt designtema.

•Vælge et fokus for dit hjem. Hvis du er en passioneret kok, hvis familie har tendens til at ligge omkring køkkenet på alle tidspunkter, tilbringe størstedelen af din tid og penge at realisere din vision for en familie-centreret gourmetkøkken. Spild ikke indsats designe værelser, der holder mindre interesse for dig. For eksempel, et luksuriøst master badeværelse med gulvvarme og en oversize Jacuzzi er fjollet, hvis du foretrækker at tilbringe din gratis timer grave i haven.

•IDENTIFY problemer i din nuværende og tidligere hjem, at du kan undgå i din perfekte hjem. Liste over både små og store spørgsmål, som du står over for flere gange, som "der er aldrig nok varmt vand"; "min skabene er for lille"; og "deling af vask i morgen drev min partner og mig tossede." Ved at generere en liste, kan du være sikker på at løse de praktiske problemer, du står over for på daglig basis, som vil være en langt mere givende investering end picking de rigtige nuance af beige til stuen væggene.

•Work inden for dit budget til at shoppe for varer og tjenester, du har brug for at bringe din drømmebolig til virkelighed. Tage din tid med dette trin; fylde et rum med nye møbler, der er "godt nok" bare at fuldføre jobbet vil ikke resultere i din perfekte hjem, men blot din "godt nok" hjem. Din perfekte hjem kan tage tid, tålmodighed og flid til at indse. Når du ser den antikke fløjl chaiselong, der gør dit hjerte falde til knæene, erkender, at det er ekstraordinært og købe det med tillid.

•Kontrollér landskabspleje valg at arbejde for din tid og budget. Plante en bombastisk blomsterhave, bygge en potning stald til voksende stiklinger og lagring af værktøjer og investere i en kvalitet kompost bin, hvis din perfekte hjem betyder grave op dine egne arvestykke kartofler. Men hvis din perfekte liv betyder aldrig beskæftiger sig med en anden græsplæne, overveje at have en landscaper, installere en mossy rock haven og en smuk dæk til sommer afslapning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com