Sådan Design din stue accenter med en mandarin maling palet

February 8

Sådan Design din stue accenter med en mandarin maling palet

Tangerine er en fed nuance af orange, der fungerer godt i moderne hjem decor. Da det er sådan en fed skygge, for meget i et rum kan føles overvældende, især i en stue med masser af udsatte vægplads malet i farven. Nøglen til at lave sådan et værelse komfortable og visuelt tiltalende er at korrekt accessorize. Accent med farver neutral eller cool karakter til at reducere lysstyrken på mandarin vægge.

Neutrale farver

Den neutrale familie tilbyder en bred vifte af farvemuligheder, mest som fungerer godt, når kombineret med tangerine. Neutrale farver er toner, der har tendens til at forsvinde i baggrunden og producere en kølig, beroligende fornemmelse i et space. Nuancer af hvid, beige, vandig blues og mosbegroet greens er alle en del af denne familie, og hver vil arbejde på at tæmme dristighed af mandarin vægge. Vælg en kombination af neutrale, en, der er lys i naturen, som er mørkt, for den mest visuel dybde.

Kontrasterende farver

Kontrasterende farver er dem, der trak fra forskellige segmenter af farvehjulet. Segmenterne er varm og cool, med tangerine sidder på den varme side af hjulet. Tilføjer accenter i kontrasterende kølige nuancer vil tilføje en smule af visuelle interesse for rummet og hjælpe med at bryde op dristighed af tangerine-farvede vægge. Ser i nuancer af blå, især turkis, grøn og lilla.

Komplementærfarver

Komplementære farver er dem, der sidder lige overfor hinanden på farvehjulet. Tangerine sidder modsatte turkis på farvehjulet, og kombinationen vil skabe en levende, livlig stemning i rummet. Når de anvendes i store mængder, disse kombinationer har en tendens til at være lidt ubehageligt at se på, hvilket betyder at vælge tangerine for vægfarven og bare turkis for accenter er en ideel design valg.

Triad eller tilsvarende farver

Triad farveskemaer omfatte tre farver, oftest en som basen og de andre to som accenter. Tonerne er valgt ved at finde farver jævnt fordelt omkring farvehjulet. Startende med tangerine, er de resterende farver limegrøn og fuchsia. Denne farvekombination fungerer bedst med en fed tone og to bleg eller umættede nuancer af farver for at forhindre, at udseendet følelse overvældende. Analoge farveskemaer vil også omfatte tre farver, men de er toner, der sidder ved siden af hinanden på farvehjulet. Dette vil give en lille variation mellem væggene og tilbehør, men det har normalt en visuelt tiltalende udseende. I tilfælde af mandarin, ville én farve være mere gule og de andre mere rødt. Hvis disse farveskemaer er alt for fed, erstatte eller tilføje en skygge med en neutral; hvid fungerer godt, som er grå.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com