Sådan Design dit badeværelse Online

November 6

Hvis du har problemer med at visualisere et nyt badeværelse design, er der en nem måde at prøvekøre dine idéer før du foretager nogen forpligtelser. Internettet tilbyder en bred vifte af forskellige to - og tre - dimensionelle badeværelse design planlæggere, der kræver lidt indsats og en masse kreativitet. Følgende er nogle tips om brugen af en af disse online planlæggere.

Forskellige planlæggere

Der er mange forskellige online badeværelse planlæggere du kan vælge fra, hvis du vil oprette en interimistiske blueprint for dit design. Du kan finde disse badeværelse designere på Kohler, Armitage Shanks, store i badeværelser og badeværelse møbler Guide hjemmesider. For denne gennemgang, vil William Wilson Big i badeværelser websted blive anvendt.

Afhængigt af hvilke planner, du bruger, skal du downloade den nyeste version af Adobe Flash eller Macromedia Shockwave. Nogle ældre operativsystemer kan ikke være i stand til at støtte disse plugins; Når du prøve at downloade enten plugin, kan du få en fejlmeddelelse, hvis du bruger et gammelt operativsystem. Du skal muligvis lukke din internetbrowser til at hente Flash eller Shockwave, så sørg for du bogmærke din side før lukketid.

Plantegning

Efter du har downloadet alle dine plugins, vil du blive dirigeret til en interaktiv online badeværelse planner. På hjemmesiden William Wilson, vil du se, hvad der synes at være et lille gitter til venstre (som er din 2D-visning), og en lille tom boks til højre (det er din 3D-visning). Sørg for at du har dit badeværelse målinger tilgængelige.

Begynder ved at skabe vægge. For at gøre dette, blot klikke på et punkt på gitteret og spore omridset af dit badeværelse med dets omtrentlige målinger. Når du har fuldført dette trin, vises en 3D-version af dit badeværelse i boksen til højre. Du kan se dette billede i forskellige vinkler og zoomer ved klik-bedrift på billedet og dreje den med musen.

Designe

Hvis du vil ændre farven på dine vægge, dobbeltklik på en oplyst væg. Under din gitter, vil du se en mulighed for at ændre farven. Når du vælger din farve, kan du blot klikke på en væg og vælge "Anvend aktuelle farve" for hver væg.

Fortsætte ved at klikke på "Næste skridt." Du får flere forskellige ting at vælge imellem: døre, vinduer, WC (toiletter), bassiner (dræn), bade, brusere, radiatorer og enheder (medicin skabe eller reoler). Fanen "Generiske" gør det muligt at designe dit badeværelse med skalerbar kasser i stedet for produkter. Vælg dine produkter og placere dem hvor du gerne vil have dem til at blive vist i dit badeværelse. Varerne bliver blinker rødt, hvis de er placeret forkert. Som du placerer elementer, vil du kunne se dem vises i 3D-visningen. Når du er færdig, kan du gemme og udskrive filen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com