Sådan Design en sportsværelse

July 5

Som en mand bliver ældre, vil han sætte mange af de ting, han elskede i barndommen bag. Dette gælder især for home decor. Som en ungdom, har sportsartikler domineret hans soveværelse eller college dorm. Men modningsproces gør et klassisk stykke kunst se meget mere attraktivt end det gamle Joe Montana plakat. Men mange mænd og kvinder, der er Sportsfans vil stadig ønsker at have mindst én plads i deres hus dedikeret til deres kærlighed til sport.

Instruktioner

•Tag i en væg til baseball. Der er sandsynligvis flere artefakter, souvenirs og billeder tilgængelige for baseball end nogen anden sport. De fleste sportsfans begyndte sandsynligvis at spille baseball i en ung alder, og de blev ofte lært spillet af deres fædre og bedstefædre. Du kan afsætte dit værelse til de store spillere i spillets historie eller dit favorit hold. Hvis du ønsker at gå med de største spillere, Sørg for, du starter med Babe Ruth og Willie Mays, to af bedste af all-time. Du kan medtage Hank Aaron, Sandy Koufax, Bob Gibson og Jackie Robinson så godt. Kast i Ted Williams, Frank Robinson og Whitey Ford og du har en pokkers af en mur.

•Opret en fodbold mur at mindes de store hold og spillere af hele tiden. San Francisco 49ers vandt Super Bowls med Joe Montana og Steve Young og blev ledet af stor coach Bill Walsh. En af de mest berømte fodbold billeder af all-time er Montana's pass til 49 'er wide receiver Dwight Clark i hjørnet af målzonen, der gav San Francisco NFC Championship og sin første Super Bowl lejlighed. Apropos Super Bowls, førte Joe Namath jetfly til en af de største forstyrrelser i sports historie når den amerikanske Football League Jets slå NFLS kraftfulde Colts 16-7 i Super Bowl III. Pittsburgh Steelers afhentet deres sjette Super Bowl-titel, da de slog Arizona Cardinals i Super Bowl XLIII på februar 2009.

•Throw op en replika basketball hoop og memorabilia fra college og pro basketball. Starte ud med Michael Jordan fører tyre til seks titler i 1990 ' erne. John Wooden var leder af det store UCLA basketball dynastiet bag talenter Kareem Abdul-Jabbar og Bill Walton. Boston Celtics og Los Angeles Lakers har været NBAS to mest dominerende hold, og spillere som Bill Russell, Larry Bird, Magic Johnson og Kobe Bryant hører på din væg af berømmelse. Wilt Chamberlain dominerede NBA i 1960 ' erne og var en monster målscorer.

•Sæt en hyldest til de største hockeyspillere af alle tid på din fjerde væg. Selvfølgelig, skal den store Wayne Gretzky være på din væg, da han er den største målscorer i spillets historie. Gordie Howe dominerede fra 1940 indtil i 1970 ' erne. Men den største af dem alle var Boston's Bobby Orr, den bedste skater spillet nogensinde har set. En hyldest til den kraftfulde Montreal Canadiens er passende, men glem ikke 1980 amerikanske olympiske Hockey team. Denne inspirerende gruppe af kollegiale spillere slå den dominerende russiske ishockeylandshold i trække off den størst forrykket i sport i løbet af 1900-tallet.

•Sæt en behagelig sofa og et storskærms-TV på værelset. Din sport værelse handler om mere end erindringer. Det handler om de store spillere og spil, der spilles stadig og har et fantastisk sted at se dem med dine venner og familie

Tips & advarsler

  • Må ikke falde i fælden at "skjule" fra din kone i sports rummet. Inviter hende i at nyde det med dig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com