Sådan Design forsænket belysning i en stue

August 25

Det er relativt enkelt at installere forsænket belysning i en stue, hvis du kan kravle ind i loftet over rummet. Boliger til forsænket lys kan installeret mellem spær og tilsluttet ledninger, der løber direkte til boksen breaker. Regne ud, hvordan store til, at lysene og hvor mange skal du er de grundlæggende krav når du finde ud af mønsteret for at placere lysene korrekt.

Instruktioner

• Giv de levende område god stemning ved at installere lys fordelt cirka hver 48 inches langs omkredsen loftet. Placere lys mindst 18 inches væk fra væggene. Bruge forsænket lys, der drejes i deres bolig, hvis du ønsker forsænket lys at fordoble som spore belysning i en form. Fokusere en eller to lys på et særligt stykke af kunst på et hjørne, f.eks. Anmeldelse hjem design bøger og blade til at få ideer.

•Undersøg loftet før du leje en elektriker til at hjælpe dig køre ledninger. Sørg for du kan plads lyset jævnt rundt i lokalet, da spær konstruktion kan blande sig i nogle måde. Undgå en dobbelt stråle, f.eks. Ikke overveje at ændre loftet konstruktion for at rumme lys. Flytte lys et par inches i stedet passer til eksisterende bjælker.

•Brug forsænket belysning er passende for en vigtigste boligareal. Undgå at bruge nogen hardware eller boliger der vil aftegne sig alt for meget. Købe lys, der vil være diskret med hensyn til gæsterne rent faktisk mærke dem. Installere lys, så strålerne skinne på sofabord områder for læsning eller medier udstyr. Spørg en elektriker til at hjælpe dig med at installere en vægkontakt i begge ender af stuen til tænder lysene slukkes, hvis værelset er stor.

•Match boliger i forsænket lys til andre metal farve i rummet. Bruge guld kantede lys eller bronze, hvis dit lamper og møbler kalder for denne type af farve. Bruge sølv kantede lys, hvis dine andre lamper, lamper og møbler blend godt med sølv. Købe lys boliger, der vil se godt ud over tid. Bliv ikke fristet til at købe de billigste lys, da de typisk holder i mange år. Investere i lys, der ser video upscaling til købere, hvis du nogensinde skulle sælge dit hjem.

•Spørg spørgsmål på en detailbutik, vedrørende forsænket belysning, der udnytter energi effektive pærer. Undgå at bruge masser af penge ved at købe energi effektive pærer, da forsænket lys vil sandsynligvis få mere brug end typiske inventar. Installere pærer, der vil vare flere år, også, da det er en involveret proces at ændre ud pærer i loftet.

Tips & advarsler

  • Placere forsænket lys i et jævnt mønster, der giver rummet en formel look. Installere alt for mange forsænket lys i en bestemt plads kan gøre rummet synes ude af harmoni. Installation af lys i et tilfældigt mønster kan kalde uønsket opmærksomhed til lysene selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com