Sådan Design forsænket belysning til et værelse

February 28

Sådan Design forsænket belysning til et værelse

Høj kvalitet boliger er konstrueret med forsænket belysning i dag. Skønhed af denne type belysning er at det fungerer som spor belysning, i en vis forstand, men det er mindre skæmmende i et værelse design. Forsænket belysning fungerer godt i køkken til fokus lys på en vask eller komfur område. Det virker også godt i en lang entre, soveværelse og bad område. Selv den mest formelle stuen med en elegant lamper ser indbydende med forsænket belysning installeret i visse loft områder.

Instruktioner

•Hent hjem design bøger og magasiner til Se forsænket belysning i opskalere boliger. Lære hvor denne type belysning ser bedst, og hvordan det skal fungere. Skitse værelser i dit eget hjem at kopiere nogle af disse ideer. Overveje at placere tre af fire forsænket lys over vasken område, f.eks. Forestil dig disse lys enheder langs kanten af et stort familieværelse, også.

•Fastsætte belysning til kunstnerisk appel og funktionalitet. Husk, at forsænket belysning bør målrette belysning til områder, som windows eller vigtigste lamper ikke. Brug dem til at oprette målrettet belysning til et skrivebord, whilrlpool balje i badeværelset eller over en forfængelighed kabinet, f.eks. Designe en walk-in closet at have fire til seks forsænket lys til at hjælpe med at finde tøj nemmere.

•Vælg stilarter af forsænket belysning fra kataloger. Planlæg at installere lys med boliger, der er diskret. Vælg forsænket lys, som er stor nok i diameter, men ikke alt for store. Skabe lys ikke skille sig ud på nogen måde. Vælge boliger til de lys, der vil blande med rummets arkitektur, frysere eller apparater. Købe meget neutrale farver som hvid eller lys bronze, for eksempel, vil blande sig med loft farver.

•Measure alle værelser modtage forsænket lys. Overføre disse measurments til millimeterpapir. Hold afstand mellem forsænket lys ensartet. Placere dem i grupper af fire fordelte apart 30 inches, f.eks. Tage i betragtning at loft spær er som regel installeret på 16-tommer centre, så hold dette i tankerne før du arbejder ud et diagram. Lys skal være fastgjort til spærene for støtte. Planlægge lys skal installeres fra loftet side ved at skære runde rum i drywall, hvis drywall er allerede på plads.

•Installer forsænket belysning fra alle store, elegante lysekrone. Flytte de forsænket lys til omkredsen af den nulevende rum eller gangen i stedet. Placere lysene omkring 18 inches indad fra sidevæggene, da de ikke ser rigtige hvis placeret for tæt på en væg. Besøg hjem ligner din, hvis det er muligt, før der træffes beslutning om faktiske afstand. Finde ud af hvad der virker i virkeligheden før opskæring drywall installere lysene.

Tips & advarsler

  • Tale med en elektriker om at køre ekstra ledninger til forsænket belysning. Holde inde indre at huller skal bores sidelæns gennem loft spær til at forlænge ledninger rundt i lokalet. Diskuter den bedste måde at bore hullerne med en tømrer, så hullerne ikke vil svække spær bestyrelser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com