Sådan Design forsænket køkken belysning

May 19

Sådan Design forsænket køkken belysning

Forsænket lys arbejde særlig godt i køkkener, der giver diffust lys, der tilbyder god synlighed i alle områder. Ved at forblive synligt usynlig, er forsænket light også en subtil armatur, der kan arbejde med alle udsmykning stil. På grund af fleksibilitet for typerne af forsænket belysning, kan individuelle inventar være rettet mod specifikke steder at fremhæve kunst, et arbejde station eller et opholdsområde. Armaturet kan tilføje drama til en plads, og alligevel forblive skjult.

Instruktioner

Design forsænket køkken belysning

•Measure køkkenet og trække målingerne på millimeterpapir. Angive alle massive vægge, kabinetter, øer og placeringen af apparater og eventuelle dræn. Mark placeringen af nuværende lyskontakter, der opererer Loftlys i køkkenet. Ofte, vil forsænket belysning erstatte andre former for belysning.

•Tie streng til et pendul med en spidse ende. Én person klatrer stigen med slutningen af strengen og holder det indtil pendulet er direkte over counter top områder hvor lys er påkrævet. Normalt vil der være to, tre eller flere forsænket lys efter linjerne af eat-in-område af bordplade. Disse er nævnt først.

•Brug pendulet til Bemærk placeringen af andre køkken Kampprogram, som vasken, der kræver god belysning. Markere stedet på planen, konvertere hver fod af plads til en fjerdedel tomme på kvadreret papir med hvert valg. Disse positioner vil bestemme placeringen af spot belysning krav på værelset.

•Brug pendul langs fortove i rummet for at fastslå placeringen af mere diffus belysning. Generelt, den centrale loft bør have lige nok forsænket belysning til at skabe god synlighed og lysarmaturer til balance. Dette bestemmes af størrelsen af armaturet bliver brugt og den krævede afstand af armaturet baseret på loftshøjde og afstand til overflader bliver tændt.

•Se til producentens anbefalinger til lamper bliver valgt til køkkenet til at bestemme den endelige afstand. Mere end én slags forsænket lys er almindeligt anvendt i et værelse. Nogle lys er faste, vender nedad, mens andre pivot eller direkte lys i vinklet retninger. Skræddersy din nonspot valg til at arbejde med lampen placeringsvalg mens det stadig giver generelle lys på egen hånd. Husk på, at din projektører vil sandsynligvis være på forskellige kontakter fra din generelle belysning. Markere planen med de færdige steder og mærke hvert spot med typen stativ bruges.

Tips & advarsler

  • De lamper skal relatere til opstillingen af køkkenet og giver mening for nogen ser på dem. Der bør ikke være for mange. Du vil have lys til at gøre arbejdet uden at gøre en stil-erklæring.
  • Forsænket belysning turneringsplaner er eftermonteret ind i et eksisterende køkken skal være installeret korrekt, så enhver isolering i området ikke kommer i kontakt med armaturet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com