Sådan Design gulv lamper

September 10

Sådan Design gulv lamper

Belysningen er et fantastisk tilbehør til at udtrykke dig. Intet udtrykker din personlighed og stil som en lampe designet af dig. Forestil dig sidde i din favorit stol og læse en bog af lyset af gulv lampe du designet. Hvis du har nogensinde underholdt idé om at designe din egen gulvlampe, kan du har spekuleret nøjagtigt, hvordan man griber det an. Der er en enkel proces med logiske skridt, der vil tage dig fra inspiration til færdige design.

Instruktioner

•Vi ud billeder af belysning, der virkelig fanger din interesse for Boligindretning og arkitektonisk blade og Placer billederne i en scrapbog eller en mappe til at referere til dem senere. Også søge online efter billeder af gulv lamper og gemme alle de billeder, der fanger dit øje i en mappe på din computer.

•Visit møbler showrooms i dit område og undersøge gulv lamper på displayet. Bede om tilladelse til at tage billeder og målinger af de lamper, der passer til stilen du ønsker at designe. Hvis dette ikke er muligt, anmode om litteratur på lamperne. Disse brochurer skal have grundlæggende målinger og formatindstillinger.

•Lay ud billeder du klippet foran dig. Også åbne filen på din computer, der indeholder de lampe billeder du samlet online. Scanne gennem fotos og billeder igen og søge efter centrale elementer, der slå dig. Kigge nøje efter figurer, farver og designs, som du mener, du ønsker at indarbejde i dit design.

•Sketch de elementer, der skiller sig ud i en skitsebog med en mekanisk blyant. Ved hjælp af en skitsebog vil tillade dig at henvise dine ideer til når som helst jer savn hen til. Kombinere disse elementer til skitser af lamper. Drage nogen ideer, der kommer til at tænke. Tegne gulv lamper fra forskellige vinkler og udsigt. Eksperimentere med skygge stilarter og farver. Lad fantasien guide dig.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil slå dit design til gulvlampe virkelighed, undersøge ansætte en møbelsnedker, eller en kunstner/craftsperson der har specialiseret sig i belysning og hvis stil matcher dine designs.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com