Sådan Design i farve grøn

July 18

Grøn er en alsidig farve. Fra dæmpede sage til dybe Skov til gul-farvet fluorescerende nuancer passer grønne en række designtemaer. Brug en palet af grønne nuancer til at designe dit space. Oprette en unik, monokromatisk, grønne oase eller undgå grøn-overload ved hjælp af supplere nuancer og kontrasterende højdepunkter. Være kreativ med grønt designtemaer.

Instruktioner

Sådan Design i farve grøn

•Pick en design retning. Beslutte, hvilken type af grønne værelse du ønsker. En monokromatisk værelse antyder ro, mens et værelse med lyse kontraster er edgy og spændende. Ved foretrukne design, før du tackle din grønne værelse.

•Opret en grøn monokromatiske stue. Vælge nuancer af grøn, at fremkalder stemningen du ønsker sat på værelset. Prøv Græsgrøn og skov grønne puder på en sage farvede sofa. Ifølge Design psykologi etablere monokromatisk farveskemaer en fredelig, beroligende tilstedeværelse. Lysere nuancer af grøn er forbundet med ro, så en grøn monokromatiske stue er et sted at slappe af.

•Brug tilsvarende farver. Indretningsarkitekter brug farvehjulet til at bestemme analoge og komplementære farver. Analoge farver er alle tre nuancer, der er side-by-side på farvehjulet. Et eksempel på en analog trio for grøn er mørk grøn, lys grøn og gul. Bruge lysegrøn som den vigtigste farve og mørkere grønne og gule som accenter.

•Brug komplementærfarver. Komplementære farver er modsat hinanden på farvehjulet. Grønne nuancer er modsatte røde og lilla. Brug merlot sconces og dyb-lilla vaser som supplement til en grøn mur og grønne reol. Komplementære farver er iøjnefaldende. Ifølge Bloomsburg Universitys afdeling for Instructional Technology, bruge annoncører komplementære farver til at bringe opmærksomhed på deres reklamer og emballage.

•Opret overraskende grønne højdepunkter. For en mere nuanceret, men kreative udseende, skal du bruge green i unikke steder. Maling inde i køkkenskabe, medicin skabe og reoler en rolig nuance af grøn. Bruge en grøn pære under særlige lejligheder til at tilføje en overraskende og midlertidig stænk af grøn. Find uventede steder at tilføje forskellige nuancer af grøn.

Tips & advarsler

  • Ifølge Debbie Zimmerman af Rohm og Haas maling kvalitet Institute bruges grøn på hospitaler og skoler på grund af dens beroligende kvaliteter.
  • Teste nye maling farver på inconspicuous væg steder før at forpligte sig til et helt rum.
  • Ifølge Web Design bibliotek, mørk grøn er maskulin og indebærer rigdom.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com