Sådan Design med en toscansk stil

February 25

Sådan Design med en toscansk stil

Toscana er en region i Italien, som er kendt for sine kunstneriske arv. Toscansk design har en stil, alle deres egne der består af varm nuancer og rige teksturer. Ofte, er køkkener og spisestuer designet med toscanske stilarter på grund af det varme, indbydende atmosfære. Toscanske designs er populære blandt dem, der nyde elegante solbeskinnede look.

Instruktioner

•Paint vægge med varme nuancer og tekstur dem med gips. Begynder ved at male en blank mur med en mørk gul maling, og derefter tilføje gips til væggen for at give den tekstur. Tillad gips til tørre og Påfør to lag af gul latex maling på toppen af gips. Give mere dybde til tekstur ved at fremhæve det ved sponging lys brun maling på det.

•Tilføj arkitektoniske dekorationer til dine designs. Krone støbninger, søjler, søjler, buer og træ stråle lofter er repræsentant for toscansk stil. Prægning og indviklede udskæringer i træværket også tilføje en toscanske touch.

•Brug terracotta fliser eller tavler i jorden-tonet farver til at bidrage til en varm, solbeskinnede glød. Accent fliser med Bourgogne, emerald eller andre fed farvet tæpper tilføje karakter og blødhed til fliser.

•Contribute til en varm toscansk stil endnu mere ved at tilføje glødende belysning til dit design ordning. Accessorize med lysekroner, væg sconces, gulv lamper og accent lamper. Stearinlys også indbegrebet Tuscany og hjælpe med at tilføje til en varm glød.

•Decorate med jern tilbehør, malet vaser, kunst og keramik. Bruge mørk fløjl eller mønstrede tekstiler som supplement til varm vægge og gulv, og blødgøre design med frynsede kaster og tasseled puder og gardiner.

Tips & advarsler

  • Male et vægmaleri eller trompe l'oeil designs på væggene til at skildre toscanske landskab.
  • Pas på over blanding dine designs---offset varme toner med flotte farver til at holde dine designs bliver kedeligt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com