Sådan Design med knæet vægge

April 3

Knæ vægge er korte væggene findes under de skrå lofter dit loft eller under trapper. De er også bygget fritstående visuelt opdele særskilte områder i samme rum, i stedet for blokering fra rum helt. Bruge knæ vægge i dine designs til ekstra opbevaring og vise muligheder. Overveje eksisterende knæ væggene i dit hjem, samt designe nye. Størrelse og dimensioner af disse vægge afhænger af omfanget og målinger af dit hus. Hvis du planlægger at bygge dem selv, skal du have en rimelig mængde af handyperson viden og færdigheder.

Instruktioner

•Sæt knæ væggene i dit loftsrum design plan. Brug toppen af vægge til en hylde til at vise elementer og sætte en dør på fronten til at få adgang til skjulte storage bag dem. For eksempel, gemme alle dine ekstra linned inde i knæet væggen, og derefter folde op din vintage quilts at indstille oven på den.

•Sæt design i dine planer til at skære ud eksisterende knæ vægge i hele dit hjem, som under den trappe væg, til at bygge brugerdefinerede kabinet. Skræddersy detaljerne til den plads, du har og hvad du ønsker at gemme i det. For eksempel har lukkede døre for at gemme familie brætspil og åbne hylder for at vise en samling af antikke bøger.

•Fastsætte knæ væg i badeværelse til at adskille området toilet fra karret. Brug den samme flise, der er i resten af rummet, eller tilføje accent fliser eller glasblokke for ekstra farve eller tekstur. For eksempel, dække hele forsiden af væggen med smukke fliser og sikkerhedskopiere side mod karret med en laminat til at hænge kroge for vaskeklude eller en taske af badelegetøj.

•Brug et knæ væg til visuelt tæt fra forstuen af din hoveddør. Design væggen for at skabe udseendet af en formel, omend lille, indbydende rum for gæsterne. For eksempel, konfigurere høje potteplanter til yderligere blokere området, eller tilføje kroge til toppen af væggen for at hænge punge eller tørklæder og skære bunden halvdelen at holde sko og støvler i.

•Sæt knæ vægge i andre områder af dit hjems planer om at adskille områder. For eksempel, designe en tæt fra et læseområde i din stue. Har den side vender den levende område skåret ud til house film og den side vender din læsning stol skåret ud for din favorit romaner og magasiner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com