Sådan Design med røde møbler

March 9

Rød er en smuk, fed farve, der kan være en lyse omdrejningspunkt i et værelse, hvis de anvendes korrekt. For at tilføje en pop af farve i dit værelse, kan du overveje røde møbler. Uanset om du er udsmykning dit soveværelse, stue eller spisestue, vil et rød stykke af møbler henlede opmærksomheden på farveskemaet i dit værelse og giver en følelse af varme. Hvis det gøres ordentligt, kan røde møbler forstærke den æstetiske design i dit space.

Instruktioner

•Pick den røde møbler før du designer. Når du bruger røde møbler i dit værelse, er det vigtigt at udvælge disse stykker først og derefter designe plads omkring dem. Da rød har sådan en fed effekt på ethvert rum, bør du ikke bare kaste en rød sofa, stol eller skammel ind i et rum uden omhyggelig planlægning. Skyggen af din røde møbler kan også have en stor indvirkning på dit værelse. Ved at vælge din røde møbler først, vil du have en bedre idé at supplere det med farven på dit tilbehør. Hvis dine møbler er brandbil rød, virker det måske ikke godt med tranebær accenter.

•Brug neutrale farver som kontrast. For at nedtone dristighed af røde i dine møbler, skal du bruge neutrale farver på vægge og tilbehør. Neutrale farver giver en lav kontrast til rummet. Hvis du havde en høj kontrast farve, såsom mørk brun, rummet ser måske også "optaget". Beige og tan-farver på din væg og loft vil stærkt komplementere den lyse skygge af dine møbler. Neutral tilbehør som dekorative puder, stearinlys og billedrammer vil hjælpe den røde farve i møbler pop. Ved hjælp af enkle, rolige farver, du afbalancere den fed nuance af rød og tilføjer en interessant forskel på møbler og vægge.

•Accent med stænk af røde. Den røde møbler, som du køber er en del af en fed tema på dit værelse. Du bør ledsage møbler med andre røde accenter at afslutte temaet. Sammen med neutral tilbehør, tilføje stænk af røde i hele rummet. Denne røde tema kan opnås ved at indarbejde en rød spejl eller maleri på væggen. Belysningen er også en anden accent, der kan integrere rød. En rød lysekrone eller gulvlampe ville tilføje til temaet for rummet. Ved at tilføje popper rød i hele rummet, opretter du en balance, der vil bringe opmærksomhed på alle møblerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com