Sådan Design med sorte sofaer

April 16

En sofa er en integreret møbel i din stue familie værelse. Det er, hvor du sidder til at slappe af, slappe af og nyde samtalen. Da sofaen er en central del af din bolig, og fordi det er et stort stykke af møbler, bør det passer til din smag og hænger sammen med dit hjem decor. Hvis du forsøger at skabe en moderne boligareal, vælge en sort sofa. Når du udformer en moderne beboelsesrum, vælge dekorative accenter, der fungerer godt med dette design samt sort sofa.

Instruktioner

•Paint dine vægge. Vælg en dæmpede farvepalet til at tjene som baggrund for din sort sofa. Hvid tjener som et ideelt lærred for en sort sofa. For at bringe i en pop af farve, vælge en fed farve og bruge det på en accent væg--rød, lilla eller electric blue, f.eks. En anden mulighed er at male et geometrisk design på en fokal væg, som en kombination af kalk grønne og sorte cirkler på en hvid væg.

•Skabe i møbler. Efter maleri af værelse, udfylde det med møbler. Vælg stykker, der vil koordinere med sort sofa. En glas-topped sofabord med sølv ben eller en hvid lakeret sofabord ville arbejde godt for et moderne design. Istedet for benytter en faktiske sofabord, placere en oversized læder Polstret sort skammel foran sofaen. Flanke sofa med spejlet end tabeller. Sæt en stor eg eller Birk træ underholdningscenter på væggen over sofaen.

•Tilføj belysning. Placer sort eller sølv-baserede lamper med nuancer, at koordinere med den accent farve du har valgt--rød, lilla, lime grøn eller electric blue, f.eks. Hænge hvid rispapir glober fra loftet. Hvis du vil tilføje en uventet strejf af glamour til rummet, hænge en krystallysekrone fra loftet eller krystal væg sconces.

•Dress windows. Gulv til loft satin gardiner i din valgte markeringsfarve vil arbejde for udseendet af denne moderne beboelsesrum. Hvid sheers vil blødgøre rummet og give det et strejf af sjov måde. De rene linjer i sort romerske nuancer binde godt med udseendet af sofaen og stil med en moderne værelse.

•Tilføj dekorative accenter. Placer ensfarvet pyntepuder, der svarer til din valgte markeringsfarve på bagsiden af sofaen. Lægge en cirkulær Plys hvide område tæppe på gulvet. Hænge flydende sort hylder på væggene og bruge dem til at vise fotos i sølv rammer og andre personlige genstande. Indstille et arrangement af eksotiske blomster--orkideer, for eksempel--i glas vaser på en ende tabel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com