Sådan Design pejse med indbygget hylder

May 9

Sådan Design pejse med indbygget hylder

En pejs er ofte et stærkt knudepunkt i ethvert rum. Ved at tilføje indbygget hylder, bliver dette rum omdrejningspunktet væg. Et flot design sikrer, at området er indbydende. Da reoler på hver side af en pejs er et ideelt sted at vise bøger og kunstgenstande, kan du designe hele området til at holde personlige souvenirs og skatte. Overveje at vise familie fotos, yndlings bøger og genstande fundet på ture eller natur vandreture. En hyggelig brand vil skabe stemning til at sidde og slappe af i dette rum.

Instruktioner

•Look over hjem design bøger til at få ideer. Bemærk afstanden mellem hylderne i forbindelse med fyrrummet på tiltalende design. Planlæg at bygge pejs væggen med sikkerhed for øje, så holde hylder et par fødder væk fra branden selv. Opret område at se afbalanceret fra hele rummet. Lave skitser til at prøve forskellige hylde afstand, såsom vandrette afstand 2 fødder bortset fra gulv til loft.

•Measure pejs væggen før du færdiggør detaljerede ideer. Bruge millimeterpapir for at definere nøjagtige proportioner af pejsen. Skitse samlede reoler højde passer til pejsen. Planlægge reoler kun 5 fod i højden, for eksempel, hvis kaminen er høj og smal. Ikke overmande området pejs med reoler. Tegne gulv-til-loft hylder fordelt 12 inches fra hinanden til at flankere pejs som en anden mulighed. Eksperimentere med et design, der giver mulighed for at lukke døre over hylderne, f.eks. Planlæg at sikre reoler til væggen studs for besiddelse af tunge genstande.

•Fastsætte en visuelt tiltalende pejs facade, hvis du er i byggeprocessen. Skitse plads med cut sten, stablet sten, mursten med mørtel og mursten med skjulte mørtel. Planlægge hele området som en samlet reolvæg, bruger murværk materialer til at tilføje tekstur og styrke til rummet. Holde i kan mind dig bruge en pejs med gas logfiler med fladskærms-TV over kappen plads.

•Plan tilføje glas pejs døre. Installere disse for at holde støv og aske ned. Indarbejde glasdøre over fyrrummet område for at beskytte små børn, der besøger eller spille i rummet. Husk på at du kan åbne dørene til enhver tid at afsløre en brølende ild, men glas døre tilbyder muligheder for at dække brand når det ønskes.

•Fastsætte farver og finish for alle materialer. Overveje alle muligheder, herunder grå stablet sten, mahogni reoler eller hylder med en eg finish. Brug farvede blyanter at eksperimentere med forskellige farver af mursten, forskellige farver for malede reoler og forskellige finish for kappen stykke. Planlægge farver og finish den måde du ønsker, og give resten af rummet til at blande med denne vægplads. Indarbejde neutrale farver i området hele pejs for det meste, så enhver sofa eller gulv vil se godt ud med pejs væggen.

Tips & advarsler

  • Tilføje kroneformen til toppen af pejsen-området til et eksklusivt look. Planlæg at installere god kvalitet træ trim på tværs af forsiden af træ reoler materialer til et færdigt look.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com