Sådan Design træ stole

December 19

Sådan Design træ stole

Stol design er en mere krævende opgave end design af mange andre typer af møbler, fordi dimensionerne af en stol skal være mere præcis. Et skrivebord eller tabel kan have stort set nogen dimensioner, så længe højden er rigtige, og en reol kan bygges i enhver størrelse på alle. En stol, men har i overensstemmelse med nøje det menneskelige legeme for at være nyttige og behagelig, og en træstol, især hvis det har ingen polstring eller polstring, har til at give komfort uden nogen margin for fejl.

Instruktioner

Find Inspiration

• Indsamle møbler designmagasiner, der specialiserer sig i slags møbler, der inspirerer dig. Afhente gamle magasiner med billeder af møbler i dem på velgørenhedsbutikker og værftets salg, og skære ud og gemme billeder af møbler fra forskellige tidsaldre.

•Carry en digital kamera og en tape måle med dig overalt. Du ved aldrig, hvornår du vil se en stol, der har fornemmelse eller dimensioner, som du søger. Tage billeder og målinger, når du ser sådan et stykke, og begynde at opbygge en database, som du kan bruge når du designer stole.

•Ansigt til offentlige biblioteker og design arkiver og lære navnene på designere hvis arbejde du især beundre.

Brainstorm

•Sketch ideer til stole i en skitsebog. Når du brainstorming, ikke bekymre sig om nøjagtige dimensioner, bare gå til fornemmelsen af den stol, du leder efter.

•Experiment med forskellige figurer og kompositioner, holder tankerne underliggende kravene til en stol: det skal være behageligt at sidde i, og afhængigt af hvad det skal bruges til, det skal understøtte siddende ved et skrivebord, et bord eller på egen hånd. Husk din stol specifikke formål, når du designer.

•Tillad dit sind til at forfølge uanset veje det støder på når du brainstorming, uanset hvor upraktiske. På dette tidspunkt, er det bare streger på papiret.

Formalisere dine ideer

•Draw en formel billede af den stol, du har i tankerne baseret på brainstorming skitser, som du har foretaget. På dette tidspunkt trække for at skalere på millimeterpapir og tage hensyn til standardiserede dimensioner af stole, der er blevet bestemt baseret på behovene i det menneskelige legeme.

•Kontrollér kurver og overgange i stolens mere konkrete end din brainstorm skitser ved hjælp af et kompas og en fransk kurve. Overvej det træ, som du vil bruge til at bygge stolen, og styrker og svagheder ved denne særlige arter. For eksempel, bøjer aske godt, mens ahorn er meget stærk for tynd base dele og ben.

•En komplet din skitse af farve i delene af stolen med farveblyanter for bedre at kunne skelne det fra baggrunden. Trække det fra flere vinkler. Hvis du ikke er helt tilfreds med det, foretage de nødvendige ændringer og tegne den igen. Re tegning en stol er langt nemmere end at bygge en.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com