Sådan diffus æteriske olier med en luftfugter

March 28

Sådan diffus æteriske olier med en luftfugter

Æteriske olier er stærkt koncentrerede ekstrakter fra planter og bruges i en række forskellige måder at forbedre lugten af huset, kontoret eller værelset. De bruges også til at forbedre humør og sooth sind. Du kan bruge æteriske olier i dit badekar, lotion eller skønhedsprodukter, husholdningsbrug rengøring og selv bug afskrækningsmidler. En populær måde at udbrede duften af æteriske olier er at sætte olie i en luftfugter. Befugteren derefter spreder duften af din æteriske olie overalt i hele rummet.

Instruktioner

•Åbn vand kammer i din luftfugter. Dette er området hvor du hæld vandet i en luftfugter.

•Tilføj tre til ni dråber af den æteriske olie. Den duft du vælger er helt op til dig, så vælg en duft, som du er tiltrukket. Nogle populære valg omfatter eucalyptus, lavendel og rose.

•Drej luftfugter på og lad det køre natten igennem. Hvis du vil bruge en luftfugter i løbet af dagen, tilføje tre til ni mere dråber æterisk olie som duften aftager.

Tips & advarsler

  • Som et alternativ til metoden luftfugter, tilsættes nogle dråber væsentlige vand til kogende eller meget varmt vand. Lad de vand og damp vil diffuse duften af din æteriske olie gennem luften.
  • Ren befugteren efter hver brug med æterisk olie. Det er muligt, at den æteriske olie kan skade din luftfugter Plastdele. Dette er ikke almindeligt, men er stadig en risiko for, at overveje.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com