Sådan Drain Gas fra en håndværker, Rider plæneklipper

April 26

Mange mennesker fjerne gassen fra deres håndværker Rider plæneklipper før opbevaring for vinteren. Dette forhindrer gas forværres og derefter bliver brændt af i motoren i sæsonen næste ridning. Det er også almindeligt at dræne gas fra tanken når du nødt til at få adgang til undersiden af plæneklipperen. Dette tillader dig at opløfte plæneklipperen uden frygt for gassen siver ud. Den bedste måde at dræne gas er med en billig pære sifon pumpe, som du kan få fat i de fleste auto-dele butikker.

Instruktioner

•Drej Sluk maskinen og Fjern hætten fra gastank af din håndværker Rider plæneklipper.

•Fjern fælles landbrugspolitik fra din gas kan. Placer dræning slange af pære sifon pumpe i gassen kan og placere den pickup slange af pumpen i den dybeste del af din gastank.

•Squeeze pære på sifon pumpen til at fjerne luft fra slangen og gas i sifon. Fortsætte med at presse pære til at sifon alle gas ud af tanken.

•Træk slangen fra gas tank på din håndværker ridning plæneklipper først og give noget gas tilbage i slangen løbe ind i gassen kan. Fjern slangen fra kan og sikker hætterne tilbage på benzintank og gas kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com