Sådan Drain Gas fra en ridning plæneklipper

March 20

Sådan Drain Gas fra en ridning plæneklipper

I slutningen af efteråret eller begyndelsen af tidlig vinter, Planlæg at winterize dit ridning plæneklipper før opbevaring det indtil foråret. En af de opgaver, der er involveret i opbevaring en ridning plæneklipper er at dræne alle gas ud af tanken. Dette kan ske ved blot slåning græs en sidste gang indtil maskinen løber tør. Men hvis du ikke ønsker at spilde gas, kan du også fjerne det med en sifon.

Instruktioner

•Locate gas cap på ridning plæneklipper og fjerne det ved at dreje det mod uret, indtil det kommer ud.

•Sæt en 6-fods eller længere stykke af clear, fleksibel slange ind i gastank indtil det rører bunden.

Hæng slange over siden af ridning plæneklipperen indtil det rører jorden nedadgående ombøjes. Løft anden enden af slangen op, således at det er mindst lige så højt som sæde på plæneklipperen.

•Sæt din mund på den frie ende af fleksible slanger og sutte indtil gas strømmer ud af maskinen og når det punkt hvor slangen rører jorden.

•Afbryd sucking og vent til gassen stopper påfyldning røret, der vil opstå halvvejs op anden siden af den fleksible slanger, som du holder i hånden. Holde slangen rejst på alle tidspunkter for at forhindre gassen i at løbe ud.

•Pick op en stor gas kan og hæve det til niveauet for den frie ende af slangen. Indsæt slangen i dåsen, og derefter langsomt sænke slangen og kan mod jorden. Som du så gassen begynder at strømme kommer videre op i slangen indtil det ud i dåsen.

•Se de klart slanger forsigtigt indtil du se luftbobler begynder at form i det. Når intet andet end luften ses, forsigtigt fjerne slangen fra plæneklipperen og erstatte gas cap. Fjern anden enden af slangen fra gas kan og sikre toppen.

•Drej på tasten på plæneklipper indtil motoren starter. Tillad at motoren køre indtil det afskærer på grund af manglende gas. Dette afløb ud den gas, der er inde i motoren. Slå tasten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com