Sådan Drain olie på en John Deere Rider plæneklipper L100

August 7

John Deere L100 plæneklipper er for boligejere med op til 1 1/2 acres af plænen. Det er velegnet til lette indhaling et par gange om året samt. En måde at holde din L100 kører effektivt er at skifte olie regelmæssigt. En del af olieskift er dræning olie på plæneklipperen. Dræning plæneklipper olie er magen til afdrypning olie i din bil, fordi denne plæneklipperen har et oliefilter.

Instruktioner

•Køre den motoren for fem minutter til at olien kan varme. Parkere John Deere Rider plæneklipper L100 på en flad, plan overflade af gården, indkørsel eller i garagen. Slukke motoren og træk tændingsnøglen. Løft kølerhjelmen af plæneklipperen.

•Sæt en olie dræne pan under slutningen af afløbsventil. Afløbsventil er på samme side af motoren som oliefilter. Ventilen er et lang stykke rør kommer ud fra den nederste side af krumtaphuset. Twist i stikket for enden af afløbsventil mod uret og lad olien løbe ud i gryden.

•Træk målepinden ud af motoren mens olien er dræning og tørre det med en ren klud. Oliepinden i kluden og sæt det ud af vejen. Tørre ydersiden af oliefilteret hvor det opfylder motor med en klud. Dette fjerner den overflade snavs, hjælpe med at forhindre det fra at komme inde i motoren, når du ændrer filteret.

•Twist afløbsventil cap uret en gang olie stopper dræning. Tør slutningen af ventil med klud til at fjerne enhver resterende olie. Flytte afløb gryden under oliefilter. Slå filteret mod uret og fjerne det fra motoren. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en olie filter skruenøgle til at slå filteret. Fortsæt med resten af olieskift, herunder installere et nyt filter og tilføje den passende mængde olie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com