Sådan drejemonteringsarmen TV

April 13

En TV swivel mount giver stor kontrol over placeringen af et TV-apparat, at lade dig indstille vinklen og placere at tv'et ansigter. Det kan også holde TV-apparatet utilgængeligt for børn, eller af folk, der måske ønsker at manipulere med det (f.eks. tv afspilning af videoer i en ventesal). Installere en drejemonteringsarmen kan synes at være en skræmmende opgave, men det kræver kun minimal arbejde oprettelse.

Instruktioner

•Vælg en drejemonteringsarmen, der er kompatibel med dit TV. Swivel mount statusteksten støtte til dit tv på mount's kasse.

•Anvend en stud sensor til at bestemme en stud i nærheden af det sted du ønsker at sætte mount. Du skal muligvis mere end en stud til at installere mount på.

•Saml drejemonteringsarmen hvis det ikke kommer samlet pre. Da hver mount er forskellige, Følg instruktionerne til installation. De fleste LCD mounts har som regel en del du skal vedhæfte med skruer ind i bagsiden af tv'et. Swivel mount kit giver normalt skruer til brug med en boremaskine.

•Hook skruer ind i mount hvor angivet og vedhæfte mur del af swivel mount til stutteriet ved at bore ind i det. Igen, kit bør give skruerne behov.

•Sæt TV del af mount til wall-delen. Har nogen hold TV mens du vedhæfte det. Portionerne er normalt forbundet med skruer. Sørg for, at TV er niveauet før afslutning den vedhæftede fil.

Tips & advarsler

  • En TV-producent gør undertiden også TV drejelig mounts. Hvis din gør, skal du købe det. Du skal dog stadig sørge for, at mount er kompatibel med dit TV sæt. Husk på højden af TV'et og den generelle sted du vil holde øje med det fra. Har en ven, sidde i området til at hjælpe dig med at justere TV'et for at hjælpe med at finde en behagelig stilling for det. Pladespiller monteringer til tællere findes også så godt. Hvis du ikke ønsker at genere med vægbeslag, kan du købe en køkkenbordet mount og indstille tv'et på den. Opsætningen er meget lettere, men du får ikke kontrol over vinklen på tv'et.
  • Det er bydende nødvendigt, at du installerer mount på en stud til stabilitet. Udeblivelse kan resultere i din mount falder ud af væggen og beskadige (hvis ikke ødelægge) TV-apparatet. Sørg for, at det sted, hvor du montere dit TV har nem adgang til en stikkontakt. Ellers skal du muligvis bruge en forlængerledning til at nå tv'et. Eller har en elektriker, installere en stikkontakt i nærheden af tv'et. Når du installerer del af swivel mount, der forbinder til tv'et, undgå at sætte tv'et på gulvet, da det kan beskadige skærmen. I stedet overveje hælder det på noget, eller placere den på toppen af et tæppe eller en blød klud til at holde skærmen beskyttet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com