Sådan Dry bananblade

December 23

Bananblade har mange anvendelsesmuligheder. I Sydamerika og Asien, er friske blade svøbt omkring maden til at holde det frisk og omkring langsom-bagt kød til at holde dem fra udtørring. Mennesker også bruge dem som plader og bakker. Fugt i bladene gennemsyrer den madlavning kød, at holde det fugtig, mens størrelsen og styrken af bladene gøre dem perfekte til at holde mad og ceremonielle tilbud. Tørret bananblade er lige så nyttige. De er placeret under jar låg til at give en lufttæt forsegling, brugt som cigaret-stil indpakning for tobak og blandet med kokos olie til polering agenter. Bladene er ofte også vævet ind i dekorative måtter og kurve.

Instruktioner

•Find et område, der bliver næsten konstant varme sol eller sæt op flere varmelamper i et beskyttet tørt område. Spredt ud ark af gamle aviser. Lag tre eller fire sider oven på hinanden og lægge bananblade lange lidt mellemrum og op og ned på aviserne. Placere dem hovedet forhindrer krøllede kanter.

•Drej på varmelamper eller åbne gardiner, og sørg for bladene er i fuld sol eller lys. Se på dem efter 24 timer. Bladene skal være rynk og viser tegn på visnesyge. Ikke flytte eller skifte blade at forhindre tårer.

•Vær opmærksom på banan blade hver 48-72 timer. Efter en uge begynder de at få sprødt og tørt i kanterne. Hvis de begynder at krølle, lægge om to ark af avisen over bladene og sætte nogle tunge bøger på toppen. Dette vil hjælpe dem med at holde flad.

•Touch banan blade nær centrum efter to uger. Det skal føles lidt smidig, men meget tør. Hvis det er skørt, bladene er tør og du kan bruge dem hvordan du kan lide. Hvis ikke, lad bladene tørre i en uge til to uger mere. Tjekke dem ofte til at forhindre dem i at smuldre på grund af over tørring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com