Sådan Dry emalje maling

May 25

Sådan Dry emalje maling

Emalje maling er et bredt begreb, som omfatter mange forskellige typer af maling, men det beskriver normalt maling, der har en bedre klæbende kvalitet og en holdbar, vaskbar overflade. Udendørs og indendørs olie-baseret og latex maling kan både være mærket som emalje maling. Ligesom andre maling tørrer emalje maling normalt den tid, der er angivet på etiketten. Men hvis du ønsker at fremskynde tørringen eller sikre, at din malet objekt er tør inden for en forventede tid, der er et par ting at huske.

Instruktioner

•Tør objektet malet med emalje maling i et område med relativ luftfugtighed under 90 procent. Med luftfugtighed over 90 procent, vil du bemærke en betydelig nedgang i tørretid. For objekter, du ikke kan flytte til et andet sted med lavere luftfugtighed, såsom vægge eller et stort stykke af møbler, bruge en affugter, hvis nødvendigt, eller Tænd klimaanlægget, som kan sænke luftfugtigheden.

•Paint og tør objekt i temperaturer over 60 grader Fahrenheit. Kold luft reducerer tørretiden. Afhængigt af typen af maling, kan du muligvis angive objektet i solen for at tørre. Indendørs, tænde for varmen eller bringe i en transportabel varmelegeme til faste objekter, såsom køkken eller garage kabinetter.

•Indstil objektet i et velventileret rum eller udendørs til tørre. Dette medvirker også til at nedsætte dampene. For objekter, du ikke kan flytte eller let flytte, åbne vinduer, oprette en fan og tænde loftsventilator for at øge luftbevægelse for at tørre emalje og sprede dampe.

Tips & advarsler

  • Malere blande nogle gange et produkt kaldet Japan tørrere i olie-baserede emalje maling. Dette kan øge tørretiden med op til 30 procent, især når temperaturerne er køligere end ønskede og luftfugtigheden er høj. Dog skal du sørge for at følge brugsanvisningen nøje for både Japan tørretumbler og maling du bruger. For meget tørrere Japan vil forårsage maling skal vises mørkere, hvide kan gul og malingen kan knække over tid.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com