Sådan Dry fugemasse hurtigt

November 11

Sådan Dry fugemasse hurtigt

Fugemasse er en central del af enhver gør det selv-forsøg på at lave revner eller huller i dit hjem. Disse lækager har været i søgelyset, da verden vågnede op til hvor meget energi--således penge--den gennemsnitlige husstand mister på grund af varmen slipper ud gennem disse huller. En god fugemasse produkt bør være i stand til at udfylde disse huller, helbrede og tørre på en rimelig kort tid-- men der er et par skridt man kan tage for at fremskynde processen lidt.

Instruktioner

•Scrape off eventuelle overskydende fugemasse med en spartel til at støtte tørringsprocessen. Hvis et lag er for tykt, vil det tage længere tid at tørre, så skrabe nogen yderligere fugemasse vil tillade luft at komme til fugemasse og skære tørretiden.

•Tillad rigelig luft ind i rummet. Der er en misforståelse, at den varmere et værelse er, jo hurtigere vil noget tørre. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfældet fordi fugtighed vil dæmme op for den hærdning og tørring proces. Du vil området for at være en normal stuetemperatur med masser af ventilation.

•Kontroller fugemasse forbliver tørt. Dette er især relevant, hvis du forsegling en revne eller hul i et badeværelse, da dette vil alvorligt påvirke tørretiden.

•Purchase en fugemasse, der er annonceret som "Hurtig tørring", hvis du er bekymret for tørring gange. Du vil finde de fleste mærker har en quick-tørring version af deres produkt samt den almindelige version.

Tips & advarsler

  • Brug ikke hårtørrer eller enhver anden form for fremskyndet tørringen. Det kunne sag fugemasse for at knæk og ikke gøre arbejdet ordentligt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com