Sådan Dry monteret plader

July 11

Sådan Dry monteret plader

Tørring en monteret ark er ikke en vanskelig Tøjvask opgave. Monteret plader har elastik syet inde den ydre omkreds af arks stof. Dette elastisk forårsager stoffet til bunke i en ulige champignon form. Denne bunching og form af arket kan gøre det vanskeligt at hænge tørre arket på en tørresnor. Arket kan tørres i en elektrisk tørretumbler, men kan komme i karambolage med andre beklædningsgenstande eller sengetøj materialer. Elektriske tørretumblere kan bære et ark for tidligt på grund af friktionen forårsaget af materialer gnide sammen. Varmen kan også forårsage bomuld ark til at skrumpe, hvilket gør dem alt for lille til at passe over en madras.

Instruktioner

•Sæt ene ende af lagen over skuldrene af en stor bøjle. Samle arket og pin det sammen med en tøjklemme. Hænge krogen på bøjlen fra en vandret stang eller bar.

•Sæt anden enden af lagen over skulderen af en anden store bøjle, pinning det sammen med en tøjklemme. Hænge det i nærheden af tidligere indsatte bøjlen så den elastiske side af arket vender indad, at skabe et loop mellem de to bøjler.

•Tillad lagen til at hænge, indtil fuldstændig tør. Indstille en fan til at blæse i retning af ark til at fremskynde tørringen. Fjern ark fra bøjler når tør.

Tips & advarsler

  • En tøjklemme holde arket fastgjort om halsen på bøjlen vil holde arket fra afsporet skuldrene af bøjlen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com