Sådan Drywall badeværelse

July 31

Der er forskelle i drywalling andre dele af dit hus som stue eller køkken i forhold til dit badeværelse. Følg disse enkle trin til gettting dit badeværelse opdateret uden problemer

Instruktioner

•Først du vil ønsker at finde den rigtige gipsvæg. Bede om vand resistent eller fugt resistent gipsvæg. Denne drywall er normalt en grøn eller lilla eller dyb blå farve, fordi det er beriget med et produkt, der ikke vil lade vandet penatrate ligesom andre drywalls. Hvis du ikke gør dette vil du erstatte nogle stykker i dit badeværelse overarbejde.

•Next du vil starte omkring karret og arbejde din vej. Hvis du har et brusebad installeret du vil sørge for at dække din phalanges, når du måler for din brik. Vil du starte brik på halvdelen af en stud og slutter den halvdel af en anden, medmindre du er på udløb, væg, så du skal lægge et helt stykke på det.

•Nu du vil måle din stykker og skær dem, ved hjælp af en hobbykniv. For det første få din måling og snap en linje. Derefter scorer du en linje på dit snit linje og blid bøje det tilbage med dine knæ og skæres bagsiden. Du vil derefter skrue hver stykke individuelt holder din skruer omkring 6 inches fra hinanden hele vejen rundt. Når du er færdig vil du så mudd og du er klar til at gå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com