Sådan Drywall en interiør loft Valley spær

August 29

Sådan Drywall en interiør loft Valley spær

Efterbehandling dit loft giver dig mulighed at drage fordel af rum, der ellers ville gå ubrugt. Selv hvis dit loft mangler plads til at bygge et fuldgyldigt værelse med lodrette vægge, kan du oprette vægge ved at hænge drywall over på tag spær. Fordi spær er vinklet, bliver jobbet lidt sværere end at hænge drywall på lige vægge. Men en gør-det-selv med en kompetent hjælperen og de rigtige værktøjer kan få arbejdet gjort.

Instruktioner

•Sæt det første ark på tværs af spærene på loftet højeste punkt; har din hjælper holde bestyrelsen på plads, så den lange side løber vinkelret på spær. Drive søm eller skruer gennem drywall på spær; plads søm eller skruer 7 inches fra hinanden ned hvert spær. Hænge efterfølgende ark med den korte side butting mod den korte side af det foregående ark.

•Measure den sidste sektion og skære en gipsvæg stykke passer hvis det er kortere end en fuld gips board. Skær gips ved koble udgangen af målebåndet over ende af drywall og holde det med den ene hånd, trække båndet den ønskede længde med anden hånden, låsning tape på plads med din tommelfinger og glidende tape med begge hænderne ned i bestyrelsen mens du holder et hjælpeprogram kniv mod drywall. Markere afstanden, tegne en cut linje og skære bord med en hobbykniv, hvis du er utryg holding målebånd og kniv på samme tid.

•Begin den næste række med en halv lagen så de lodrette sømme er forskudt af rækken. Fortsætte hængende, indtil alle spær er dækket.

•Scoop en klat af fælles sammensatte med din drywall kniv og tryk på et tyndt lag langs længden af en søm. Følg med en stribe af drywall bånd langs sømmen. Tryk på båndet i mudderet med din drywall kniv og dække det med et tyndt lag af fælles sammensatte. Skrabe væk eventuelle overskydende stof og lad tørre natten over.

•Applicer et sekund tynd pels og lad det tørre. Anvende en slutpuds efter andet og lad det tørre. Sand til glatte med medium-sandkorn sandpapir. Frakke med maling primer og maling, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse og en støvmaske, når du arbejder med gips.
  • Leje en gipsvæg lift, hvis du ikke har en hjælper.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com