Sådan Drywall en skrå væg

February 9

Gøre job for at installere drywall over en skrå væg lettere ved hjælp af en gipsvæg lift. En gipsvæg lift består af to støtte arme fastgjort til en lift på hjul. Det holder en ark af drywall, lidt ligesom et staffeli holder et lærred, og giver dig mulighed for nemt at manøvrere drywall til placering før du løfte den mod den skrå væg og sikkert det på plads. Før du placerer drywall på elevatoren, skære det til at passe på den placering, hvor du ønsker at installere den.

Instruktioner

•Measure fra den ene ende af den skrå væg til anden enden. Hvis væggen er kortere end 8 fod lang, skal du skære et stykke af Gipsvægge til at passe.

•Overførsel måling fra trin 1 til et stykke af drywall, engang i nærheden af den øverste kant og en gang nær den nederste kant. Forbinde de to linjer med en 4-fods niveau. Spor ned i niveau med en hobbykniv til at score den drywall overflade.

•Strømforbrug i standby gipsvæg på kant med papiret opbakning opad. Hold den drywall øverste kant, med den ene hånd på enten side af den linje, du scorede. Bruge dine knæ til at trykke let på drywall, bryde det langs linjen score. Skære igennem papiret opbakning holder de to stykker sammen.

•Klik ned den lift støtte arme så de to kroge er på bunden kanter. Indlæse gipsvæg på støtte arme, så papiret opbakning ansigter mod dig og den nederste kant hviler på krogene. Vippe støtte armene op så drywall sidder vandret. Hjulet elevatoren til den skrå væg.

•VIP støtte armene mod skrånede væggen indtil drywall hviler mod væggen studs. Hæv eller sænk drywall langs væggen ved at dreje den lift hjul. Når du har drywall i position mod væggen, drive drywall skruer gennem drywall og ind hver mur stud det dækker. Bruge fire skruer, jævnt fordelt, for hver stud.

•Drej den lift hjul til lavere støtte våben fra drywall. Hjulet lift fra den skrå væg. Tage en ny måling fra væggen og overføre det til et andet stykke af drywall. Skære og installere drywall mod den skrå væg, ved hjælp af liften. Fortsæt, indtil du har dækket hele skrånede væggen med gips.

Tips & advarsler

  • Leje en gipsvæg lift fra din lokale hardware butik.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com