Sådan Drywall en stålramme hus

June 6

Stål rammer er hurtigt ved at blive mere populære i nye hjem byggeri. Stål rammer er mere modstandsdygtige over for forræderiske vejrforhold, især i orkanen og tornado-udsatte områder af verden. Steder hvor jordskælv er fremherskende, er stålramme boliger stand til at modstå traditionelle træ ramme boliger typisk skaderne. Men mange af byggeri overvejelser, såsom hænge drywall, er ikke så anderledes end i træramme huse.

Instruktioner

•Kontrollér rammen bjælker for rethed. Derudover kontrollere at sikre at alle C-formet kanaler af knopperne står i samme retning. Hvis ikke, har din entreprenør fix dem.

•PRECUT stikkontakter, VVS armatur områder og lyset skifter fra drywall paneler du får brug for disse områder. Du kan måle disse steder og skære dem, men du behøver ikke at hænge disse stykker først.

•Starting på loftet i hjørnet af lokalet, hvor den åbne ende af knopperne vender ud, placere en gipsvæg panel mod knopper, og Indsæt skruerne. (Skrue afstand er den samme som standard træramme huse). Du kan vælge at anvende lim til stutteriet før afstivet panelet. Stål indramning giver mulighed for at hænge drywall enten parallelle eller vandret til studs, fordi den diagonale afstivning eliminerer behovet for drywall til at fungere som en bandage.

•Efter den øverste halvdel af rummet er hang, komplet bunden halvdelen ved at skubbe de nederste panel stykker fast mod den nederste kant af toppanelet stykker, og derefter afstivet dem stramt mod knopperne samtidigt med at indlagde skruerne. Det er acceptabelt at have et lille hul på den nederste kant af panelerne bunden fordi efterbehandling bånd og en baseboard molding dækker dette område.

•Finish job ved at tape sømmene, belægning sømme og kanter med drywall mudder mindst to gange, og som dækker skruer og søm med drywall mudder mindst tre gange. Når mudderet er tør, sand det indtil fornemmelsen og udseendet er ikke længere ru. Efter dette, kan du derefter texturize, prime og endelig maling. Når vægpaneler er knyttet til stålramme, er efterbehandling af drywall nøjagtig den samme som i en træ ramme hus,

Tips & advarsler

  • Indvendige hjørner af rummet er tapede; uden for er hjørner færdig med hjørne perle (Jensen-perle).

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com