Sådan Drywall omkring eksponerede bjælker

September 14

Sådan Drywall omkring eksponerede bjælker

Synlige bjælker, brugt i Europa, vestlige amerikanske og camp-stil hjem, er et særskilt arkitektonisk strejf. Designelementet er perfekt til værelser indrettet i rustik eller gamle verden, men der er nogle stilarter, som moderne eller formel, der kolliderer med synlige bjælker. Dækker bjælker med drywall snarere end male dem er en mere permanent men stadig reversible metode for at gøre dem forsvinde i baggrunden.

Instruktioner

•Measure dybde og længde af bjælker. Oprette et stykke af gips med færdige side på savbukke og bruge en tømrer pladsen til at markere målinger på drywall.

•Sæt en stiv lineal langs linjen og holde det fast på plads. Brug en hobbykniv til at score drywall langs linjen. Tryk fast. Hold kanten af drywall efter at sikre de scorede linje ikke er hviler på savbukke. Sprede dine hænder fra hinanden og snap drywall nedad, så det bryder langs scoren. Flip drywall over og bruge en hobbykniv til at skære igennem papiret opbakning. Skære den anden stykke af drywall til anden siden af bjælken.

•Brug drywall skruer til at vedhæfte side stykker nærlys. Position skruer omkring 6 inches fra hinanden og om 1 tomme fra kanten af drywall. Skrue indtil hovederne er meget lidt undersænket.

•Measure bredde af stykket af Gipsvægge til bunden af stråle fra kanten af en side af stykket af drywall til kanten af den anden, således at når den sidste brik er skruet på plads vil det dække udsatte kanterne af side-stykker. Måle længden af en bom. Skære drywall og skru den på plads.

•Spread fælles sammensatte over skruehoveder med en gipsvæg kniv. Skrabe kniven subtalaris foderblandinger til at fjerne overskydende. Tillade fælles sammensatte til tørre i længden af tid anbefalet af fabrikanten og derefter slibe det glat.

•Spread et tyndt lag af fælles sammensatte langs kanterne af alle tre stykker af drywall. Fold drywall tape rundt i kanten af beam, der dækker søm i drywall helt, og tryk det på plads. Spredes et lag af fælles sammensatte over båndet og bruge en tape kniv til at skrabe off overskydende. Lad den fælles sammensatte tørre og sand det glat. Anvende et andet lag af fælles stof, hvis det er nødvendigt at tilsløre kanterne af båndet. Lad det tørre og sand det glat.

Tips & advarsler

  • Dække møblerne i værelset før du begynder. Slibning fælles sammensatte skaber betydelige mængder af støv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com