Sådan Drywall omkring kanalen arbejde i en kælder

November 22

Sådan Drywall omkring kanalen arbejde i en kælder

Kanalen arbejde er en af de vigtigste grunde til at hjem renovators lagt færdige lofter i deres kælder renoveringer. Kanalen arbejde er nødvendige for opvarmning og nedkøling af huset, men det er ikke meget attraktivt. Kanaler, der er placeret mellem gulvet bjælker er ikke noget problem og vil være skjult bag en standard gips loft. Kanaler, der projekt under bunden af strøer eller køre ned vægge, men skal have indramning sætte omkring dem, så drywall kan anvendes.

Instruktioner

•Build en træramme omkring kanalen arbejde, at du skjuler. To af tre tømmer er tilstrækkelig stærk til hjørnerne af en kanal-hiding konstruktion. Du kan bruge enkle en-af-tre forskalling strimler til fyld i mellem hjørnerne og giver en screwing overflade for drywall. Samle træramme med skruer til at undgå banging mod kanalen med en hammer. Gør rammen, så det er så tæt på kanalen som muligt uden at røre den. En kanal i et hjørne eller ved siden af en mur kan være skjult med en L-formet ramme forbundet til loft og væg; en kanal, der stikker ud af loftet i midten af rummet skal en U-formet ramme til at skjule den.

•Measure ansigter af boksen du har bygget og udskårne stykker af drywall passer til disse områder. Skrue stykker af drywall på strukturen ved hjælp af 1¼ tommer lange drywall skruer.

•Skru metal eller plast drywalling hjørner på alle hjørner. Disse er stive L-formet strips, der er designet til at styrke hjørnerne og hjælpe dig med at ende op med en lige og attraktive linje.

•Dæk udvendige hjørne strimler, hoved skruehuller og fuger mellem drywall stykker med spackle. Anvende drywalling tape på alle indvendige hjørner og samlinger mellem drywall stykker. Tillad spackle tørre i 24 timer.

•Sand spackle tør. Anvende primer på alle overflader af det nye byggeri. Udfør male vægge og lofter at matche sorrounding vægge og lofter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com