Sådan: eksteriør indramning

November 13

Udformningen af et hus kræver grundlæggende snedkeri færdigheder, ved hjælp af et målebånd, rundsav, indramning square og hammer. Det kræver også mere end én arbejdstager at opbygge og oprejste vægge. De fleste huse er i dag indrammet med 2 x 4 tommer tømmer, med 2 x 6 tommer boards som overskrifter på toppen af dør- og vinduesåbninger. De fleste vægge er bygget med lodrette studs fordelt med bestyrelsen Centre 16 inches fra hinanden. Væg indramning er dybest set den samme for alle fonde, betonplade, konkrete stilk vægge eller træbjælker på en mole og beam fundament; forskellen vil være i hvordan vægge er fastgjort til fundamentet.

Instruktioner

•Lay ud af væggene planmæssigt hus. Markere en øverste og nederste plade for hver væg. Sæt de to 2-af-4s side om side på kanten, 2 tommer ansigter op, og måle stud steder med et målebånd. Tegne parallelle linjer 1-1/2 inches fra hinanden på tværs af begge plader til at markere studs. Foranstaltning det første stud på hver væg 15-1/4 inches i fra slutningen af væggen og andre studs 16 inches fra indersiden linje i placeringen. Den sidste stud kan være mindre end 16 inches.

•Mark for nogen dobbelt studs eller døren eller vinduet placeringer efter planen. Dobbelt studs kræves normalt på mindst én væg i hjørnerne. Gøre dobbelt studs ved at skære fod lange længder af 2-ved-4, som er naglet mellem to studs i mindst to steder. Forlade rummet mellem regelmæssig studs for dør- og vinduesåbninger. Følg planerne om at lokalisere disse væg elementer.

•Build grundlæggende væg rammer på en plade, indkørsel eller anden plan overflade. Læg de øverste og nederste plader og installere hjørne studs med 16d indramning negle drevet med en hammer gennem pladerne; bruge to negle på hver stud ende og sikre studs er inden for de markerede linjer. Bruge en indramning firkantet for at få hjørner firkantede; dobbelt tjek ved at måle hjørne til hjørne og justere rammen, indtil disse diagonaler er lig. Tilføje andre studs i markerede rum, indtil væg er fyldt.

•Kontrollér døren og ru vinduesrammer separat på en plan overflade. Få målinger for åbninger fra et hus plan. Lå to studs på en plan overflade og fastgør dem på toppen med 2 af 4s snit med en rundsav til den korrekte åbning bredde. Skåret en 2 x 6 tommer header til den angivne bredde og søm det niveau vandret på den udpegede højde til to fulde studs. Skåret "trimmer" studs til at passe mellem bunden af headeren og i bunden af væggen åbning. Nail dem til fuld knopper på hver side, kørsel negle fra hver side.

•Frame vinduesåbninger med en header men også med en 2 x 4 "footer" vandret i bunden af et vindue åbning, naglet i sted igennem studs. Tilføje kort studs skåret til at passe mellem toppen af hovedet og den øverste plade og mellem bunden af en vinduesåbning og bundplade.

•Installer afsluttet døre og vinduesrammer på udpegede rum i de delvist indrammet vægge. Søm de fulde knopper på hver side på plads med indramning negle gennem de øverste og nederste plader. Sæt færdige vægge på en flad overflade en ad gangen og dække ydersiderne med orienteret strand board (OSB) kappematerialer, naglet til plader og pigge med 8 d galvaniseret søm.

•Erect vægge én ad gangen, sæt dem lod med et niveau og bered dem med 2-af-4s naglet til studs og indsatserne i jorden. Sikre bundplade til foundation med konkrete negle eller andre passende lukkeanordning; nogle bygherrer bruge værktøjer som drev stærk pigge gennem bundplade til et konkret slab eller stammer væg. Nail væggene sammen på hjørnerne, når alle vægge er op og plumb, med hjørner square.

•Tilføj væg hætter over de øverste plader. Gøre disse så de overlapper væg hjørner; slutningen af væg cap strækker sig hen over den øverste plade af den tilstødende væg. Sætte caps på alle ydervægge og bruge dem til at binde udvendige vægge til indvendige vægge, hvis muligt, så hele rammen er bundet sammen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com