Sådan en installere et tæppe Strip på Cement

November 23

Tackstrip, også kendt som tackless strip eller tæppe bånd, muliggjort den moderne væg til væg-gulvtæppe, vi tager for givet i dag. Selv om fuld dækning tæppe blev brugt lejlighedsvis, var det fastgjort omkring kanterne med polstring stifter, hvilket er grunden til moderne tæppe strip kaldes undertiden "tackless." Tæppe strip er nem at bruge på et trægulv, men med mange hjem nu bygget på en betonplade, det er ikke ualmindeligt at står over for udsigten til at installere tackstrip på en cement gulv. Heldigvis er det muligt med de rigtige værktøjer og en lille know-how.

Instruktioner

•Scrape gulvet med en etage skraber og feje rundt væggene med en kost til at give en ren, glat overflade for at installere løber strimler.

•Sæt gulvtæppet strip rundt i lokalet langs væggene, med benene peger mod væggen. Plads det ud fra væggen en afstand svarende til 2/3 tykkelsen af gulvtæppet. Følg konturerne af væggen præcis, skære hvert stykke til længden med en saks.

•Kontroller hver negle med et enkelt, godt centreret slag med hammeren. Et forbigående slag vil chip beton, i stedet for gennemtrængende og stikning. Bruge mindst to negle pr. sektion af striben. Nogle tackstrips har murværk negle bygget i; andre kræver separate murværk negle. Enten måde, skal negle være hærdet stål negle designet til brug i beton.

Tips & advarsler

  • En anden mulighed er at bruge søm-mindre tæppe strip, lime det ned med urethan konstruktion klæbemiddel.
  • Vær omhyggelig med ikke at smadre dine fingre mellem hammer og stifter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com