Sådan en Plumb en kælder Toilet

October 30

Sådan en Plumb en kælder Toilet

Installere et toilet i en færdig eller delvist færdige kælderen kunne højlig forhøje livability af området. Et ekstra toilet i kælderen området kan også øge ejendomsværdien og gøre det mere attraktivt for potentielle købere. Dette projekt vil være lidt mere kompliceret end en standard toilet installation, men kan styres ved hjælp af nogle specialiserede apparater.

Instruktioner

•Drej off vandforsyning til hjemmet og Find et koldt vand linje så tæt på toilet installation point som muligt. Bruge hack saven, skåret i vandlinjen. Efter omhyggeligt rengøring røret slutter, skal du installere tee joint i vandlinjen. Dette bliver vandforsyningen til toilettet. Begynder ved tee joint, installere en vand linje til placeringen, toilet. Hvis vandlinjen ophører installere en ventil. En flex slange vil blive knyttet til ventilen, for derefter at toilettet. Drej vandforsyningen tilbage på.

•Locate den nærmeste kloak/septisk afløb linje. Gøre visse alle apparater såsom vaskemaskiner og opvaskemaskiner er slukket og ingen er at tage et brusebad eller i toilettet. Skær i afløbet linje, at være omhyggelig med at gøre cut så lige og pæn som muligt. Installere afløb tee i afløb linje. Installeres et afløbsrør fra tee fælles toilet sted. Dette bør være den korteste og mest direkte rute med minimal albuer. Spildevandet vil skal pumpes fra toilettet til kloakledning. Jo kortere afstand og færre drejninger og vender involveret den mindre stamme, der vil være på pumpen.

•Installer en upflush toilet eller andre spildevand pumpe system. Begge enheder fungerer primært på samme måde. En upflush toilet leveres komplet med toilet, særlige vand reserve og pumpe. En spildevand pumpesystem er lidt mere end en flad tank som en standard toilet kan monteres. En pumpe den ene ende af tanken fjerner spildevand som afløb linje. Kloaksystemet kan bruges som en piedestal system eller monteres i gulvhøjde. Begge vil tilsluttes vandforsyningen linje og afløb linje på samme måde. Du bør gøre visse alle forbindelser og fittings er sikker og vand stramt.

•Tilslut pumpen til en strømforsyning. Disse enheder vil kræve en 110 volt strømkilde. Afhængigt af den model, du har installeret kan det være nødvendigt at hårdt wire pumpen, eller det kan simpelthen stikket i en stikkontakt. Dette outlet skal være en GFCI enhed, som vil give ekstra beskyttelse mod elektrisk brand og elektrisk stød.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af koder i dit område kan det være nødvendigt at have en autoriseret elektriker komplet nogen ledninger på dette projekt.
  • Hvis fuldfører ledningsføring dig, sørge for al magt er slukket til området før du begynder arbejdet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com