Sådan en tilføje loftslampe & Switch til en eksisterende lyskontakt

October 11

Sådan en tilføje loftslampe & Switch til en eksisterende lyskontakt

Du kan bruge strømforsyningen på en lyskontakt til at tilføje et nyt lys og switch, giver du ikke overstiger de nuværende watt tegne breaker leverer elektricitet til switchen. Tilføje op de nuværende watt på det elektriske kredsløb, du vil bruge som strømkilden. Divider watt med 120 volt til at opnå den strømstyrke, du i øjeblikket tegner på kredsløbet. Hvis din saldo er lig med mindre end den aktuelle størrelse, strømstyrke breaker, du kan sikkert tilføje en yderligere lys armatur til kredsløbet.

Instruktioner

•Drej off breaker leverer elektricitet til den eksisterende lyskontakt inde i panelet vigtigste breaker.

•Løsn enkelt-switch dækpladen fra den eksisterende lyskontakt, ved hjælp af en skruetrækker. Drej skiven på et multimeter til 250 AC (vekselstrøm). Tryk på en gren fra multimeter til en skrue på højre side af den eksisterende switch holding en sort ledning. Berør anden gren af multimeter til enhver metal på switch eller elektrisk switch boks. Nål på multimeter bør forblive på nul hvis du slukket den korrekte breaker. Gentag denne test for elektricitet på resterende skruen holder en sort ledning til switchen.

•Fjern de to skruer, der holder den eksisterende lys skifte til elektrisk switch boks. Trække overgangen fra boksen og løsne skruerne på højre side holde de sorte ledninger. Træk de to sorte ledninger under de to skruer på højre side af den eksisterende switch.

•Untwist ledning stik holder de to hvide ledninger sammen og holde to nøgne kobbertråde sammen og trække de to sæt ledninger fra hinanden.

•Fjern den elektriske switch boks fra den eksisterende lys skifte placering. Hvis switch boksen på væggen med skruer, fjerne skruerne med en skruetrækker og trække boksen fra væggen. Hvis boksen er holdt i væggen med søm, skal du placere et stykke træ inde i boksen elektrisk - pas på ikke at beskadige elektriske ledninger inde i kassen - og slå træet med en hammer, løsne boksen fra væggen. Trække den eksisterende lyskontakt elektriske switch boks fra væggen.

•Sæt skabelonen forsynet med dobbelt-bande remodel switch boks over eksisterende lyskontakt placering og spor rundt om den. Omhyggeligt så snit langs spor af dobbelt-banden boksen med en gipsvæg for at udvide størrelsen af den eksisterende lyskontakt placering.

•Sæt den medfølgende med remodel loft junction boks i loftet på den placering, du vælger til dit nye lampen skabelon. Spore omkring skabelonen og skær forsigtigt langs spor af loftet samledåsen skabelon med en gipsvæg sav.

•Træk en længde af 12/2 nonmetallic (NM) elektrisk kabel fra din nye lampen placering til den eksisterende lys skifte placering. Trække den elektriske kabel gennem en knockout på bagsiden remodel loft samledåsen og slip boksen i det hul, du klipper i loftet. Slå de tre skruer på samledåsen loft med uret for at klemme boksen i loftet.

•Træk de originale ledninger fra det eksisterende lys skifte placering og den nye længde af 12/2 NM elektrisk kabel gennem knockouts beliggende på bagsiden af den dobbelt-bande remodel switch boks. Slip feltet i hullet du udvidet i mur og drej de to skruer på boksen dobbelt bande til at klemme boksen på væggen.

•Strip den udvendige kappe fra den nye længde af 12/2 NM elektrisk kabel med en dobbelt NM wire cutter/stripper på både det nye loft lys placering og den eksisterende lyskontakt placering. Fjern 3/4 tommer af isolering ud de udsatte sorte og hvide ledninger på den eksisterende lyskontakt og den nye loft lys lokation.

•Følg producentens anvisninger til at samle dit nye lampen Twist en orange ledning stik på den sorte ledning fra den lampen og den sorte ledning fra samledåsen loft forbinde dem sammen. Gentag denne forbindelse til den hvide ledning fra lyset og den hvide ledning fra samledåsen.

•Twist en anden orange ledning stik på den nøgne kobbertråd fra loftet junction boks i grønne ledning fra den nye lampen til slut den elektriske forbindelse til den nye lys. Lægger den nye lampen på samledåsen loft med monteringsskruer forsynet med dit stativ.

•Klippe to stykker af 12-gauge solid sort THHN elektrisk ledning 6 inches lang. Strip 3/4 tommer af isolering fra begge ender af begge ledninger, at skabe to sorte grisehale ledninger. På de eksisterende lys skifte placering, vride en rød ledning stik på de to sorte grisehale ledninger og levering sort strømledning for at forbinde de tre ledninger sammen. Levering strømledning forbinder direkte til den breaker, der leverer elektricitet til den eksisterende lyskontakt.

•REINSTALL den eksisterende lyskontakt til de nye dobbelt bande skifte boks. Twist en sort grisehale ledning rundt en skrue på højre side af den eksisterende switch og vride den sorte ledning fra den oprindelige lampen til resterende skruen på højre side af den eksisterende switch. Vedhæfte den eksisterende lyskontakt på toppen og bunden af boksen dobbelt bande switch, ved hjælp af de skruer, du fjernes i trin 3.

•Føj ny overgangen til de nye dobbelt-bande skifte boks. Twist den resterende sort grisehale wire omkring én skrue på højre side af den nye switch og twist den sorte ledning fra den nye lampen omkring de resterende skrue på højre side af den nye switch. Vedhæfte den nye lyskontakt på toppen og bunden af dobbelt-bande switch boks, ved hjælp af skruerne forsynet med den nye switch.

•Dæk den nye dobbelt-bande switch boks, ledninger og to lys skifter med en dobbelt-switch væg plade. Tænde breaker leverer elektricitet til den eksisterende lyskontakt og den nye lyskontakt inde i panelet vigtigste breaker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com