Sådan Erstat badeværelse tapet med maling

May 30

Sådan Erstat badeværelse tapet med maling

At fjerne tapet og forberede en væg skal males kan være lidt vanskeligt, men de endelige resultater vil være umagen værd. Badeværelse vægge kan præsentere nogle særlige udfordringer, da tapetet vil blive påvirket af den næsten konstant fugt på badeværelse atmosfære. Men den grundlæggende fremgangsmåde til at fjerne papir, forbereder en væg maling og male det er stort set den samme, uanset værelse.

Instruktioner

•Klart arbejdsområdet af noget der kan blive beskadiget, mens du arbejder. Fjern alle stikkontakt covers og skifte plade covers og fjerne noget, såsom sconces, håndklæde barer og dekorative trim, der kan blokere din adgang til dele af tapet.

•Tag papiret. Nøglen til at fjerne tapet er fugt. Vanskeligheden vil afhænge af to hovedspørgsmål: hvor længe papiret har været på plads og om væggen var grundes med "dimensionering", før papiret blev anvendt. Papir på mellemstore overflader vil være meget lettere at fjerne. Du bør teste dine papir; Hvis det var korrekt størrelse og anvendes, det kan bare skrælle nemt, men chancerne er det plejer.

Våd en sektion, ca 2 firkant feet, af tapet ved hjælp af svamp. Tillade vand at arbejde i et par minutter, derefter bruge skraberen, begynder skrabning papir ud af væggen. Spray området, som du arbejder for at gøre papir så våde som muligt til nem fjernelse. Bruge svampen og klude til at rengøre væggen som du arbejder fordi papir scraps og lim rester tendens til at tørre på plads og gøre din endelige rengøring vanskeligere. Fortsætte denne proces, gør en lille område ad gangen, indtil alle papir er fjernet.

•Rengør væggen. Fjerne alle resterende papir og lim rester, først med vand, derefter med rengøring løsning ved hjælp af svamp, klude og skraber. Skyl godt og lad overfladen tørre grundigt.

•Paint væg, først priming med en god primer. Check med din maling leverandør for at sikre primeren er kompatibel med den maling, du har valgt. Da badeværelser har tendens til at være små, Planlæg at bruge pensler og trim værktøjer mere end ruller.

Tips & advarsler

  • Nogle gange, kan processen med at fjerne tapet beskadige væggen. Hvis dette skulle ske, kan du nødt til at lappe eller dukke op igen på væggen ved hjælp af specielle produkter til dette formål. Hvis de beskadigede områder er små, kan ved hjælp af en tekstureret maling dække problemet.
  • Vær opmærksom på stikkontakter, mens du arbejder. Vandet løb ned af væggene kan udgøre en fare. Tape over dine forretninger og skifte pladerne huller hvis det er muligt; ellers bare være omhyggelig med at undgå at lade vandet løbe ind i elektriske områder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com