Sådan Erstat Epoxy og grus gårdhave Overlay med stemplet beton

March 8

Epoxy og grus gulvbelægning er hårdt og slidstærkt, varig for år efter ansøgning med lille skade under normale forhold, som gør stemplet beton. Hvis du vil erstatte en epoxy og grus gulvbelægning med stemplet beton, er det en lang og rodet job. Fjernelse af epoxy og grus er en øvelse i fysisk arbejde, opdele materialet i stykker før skrabe det af plade under. Efter at rense og forberede den konkrete overlay materiale placeret på toppen af gamle slab. Med materialet frisk lagt, begynde den stempling proces. Selv om hele projektet er lang, resulterer det i en ny stemplet overflade giver din terrasse en frisk langtidsholdbare look.

Instruktioner

•Anvend en stiv-strittede push kost til at fjerne snavs fra gulvet, fjerne så meget snavs som muligt fra de små sprækker mellem småsten indlejret i epoxy for et klart blik på gulvmateriale. Lirke væk enhver baseboard eller trim omkring gulve med et brækjern, trække boards fra væggene af nysgerrige på hver søm placering. Dække døre og ventilationskanaler fører ind i strukturen med plastfolie tapede med malertape.

•Undersøg epoxy og grus gulvbelægning. Kigge efter eventuelle revner i materiale at bruge til at lirke det fra patio slab nedenunder. Hvis du ikke kan finde en eksisterende knæk, derefter begynde at løfte Gulvbelægning fra kanten af materialet.

•Sæt spidsen af en mejsel ned i revnen, eller langs kanten af terrassen flooring materialet. Vippe mejslen, indtil det er på en 45-graders vinkel til overfladen af epoxy gulve. Strike lederen af mejsel med en kølle, bryde gennem laget af epoxy, indtil du rammer den betonplade under. Udvid den første pause i gulvbelægningen, indtil du har en pause omkring 12 inches lang.

•Udskift mejsel blade i den udvidede knæk med bladet af en etage skraber. Skubbe gulvet skraber under epoxy gulve, langs betonplade til at bryde bånd mellem gulvbelægning og slab. Flytte skraber i lille beslutningsforslag frem og tilbage for at flytte det og derefter trække op nogen gulvbelægning som du går. Bruge en hammer til at bryde op stykker af gulvbelægning, der vise sig vanskeligt at fjerne, revner den i mindre stykker og bruge skraberen til kile op fra overfladen af patio slab. Fortsæt, indtil du har ryddet hele gårdhave overflade.

•Sweep op rester på pladen. Børste ryddede pladen med en klæbende stripper, børstning stripper på med en pensel. Vent cirka 15 minutter til stripper at trænge limen og derefter bruge ordet scrapper for at skrabe den bløde lim fra slab. Ren off stripper rester med en moppe og sæbevand. Skyl slab med rent vand. Tillad betonen til at tørre ud mellem tre og fem timer.

•Line gårdhave med en 2 x 4 konkrete form. Klip 2 af 4s passer gårdhave omkredsen med en rundsav, og derefter søm dem sammen ved hjælp af en hammer til at danne en ramme omkring slab. Placere træ indsatserne i jorden hver tre fod uden for rammen og søm stakes at formen for at holde det på plads.

•Dæk overfladen af pladen med et lag af limning klæbemiddel til at hjælpe de nye konkrete obligation med de gamle plader. Spred lim med en squeegee så vente på det tørre lidt, du vil det klistrede, men ikke våd.

•Kombiner beton overlay blanding og vand i en stor spand, efter producentens anvisninger om, hvor meget vand at tilføje. Brug en boremaskine med en mixer bit knyttet til at få en jævn blanding let at hælde.

•Pour overlay på gårdhave, sprede blandingen med en murske i en dybde af ca 1/4 til 1/2 - tomme over slab. Køre en træ flyde over betonen til at trække fugt til toppen og udligner samlet jævnt hele. Vente på vand til at forsvinde tilbage i betonen før stempling overfladen.

•Dæk nye overlayet med en konkret frigivelse agent til at forhindre de konkrete frimærker klistrer til materialet. Placer den første stempel i hjørnet af pladen og tryk ned på det med moderat kraft til at overføre indtrykket fra stemplet til overlejringen.

•Træk stempel fra overlay, pas på ikke for at flytte det på plads, for at undgå udtværing stempel. Placer den næste stempel i mønster ved siden af det første indtryk og tryk nedad til at stemple billedet til overlejringen. Fortsætte den stempling proces, indtil du dække hele overlejringen med det ønskede mønster. Tillad overlay materiale at helbrede for længden af tid foreslået af fabrikanten.

•Tag rammen omkring den nye gårdhave overflade. Bruge en haveslange til at vaske alle resterende spor af frigivelse agent fra gårdhave efter helt tørre. Spray overfladen af terrassen med et konkret sealer at beskytte overfladen mod pletter, og derefter vente 48 timer tørretid før du lægger gårdhave til at bruge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com