Sådan erstatte & designe en etageadskillelsen

August 1

Etageadskillelsen er installeret på undersiden af tagrendeprofil af et tag. Det er lavet af enten aluminium eller vinyl og hjælper luft cirkulerer ind og ud af en kvist. Installation af etageadskillelsen er en af de sidste trin i installationen af sidespor. Over tid skal etageadskillelsen udskiftes. Der er mange forskellige designs du kan bruge på din nye etageadskillelsen, men alle af dem skal have ventilationskanaler et eller andet sted, så luften kan komme ind og ud på loftet.

Instruktioner

•Pry gamle etageadskillelsen løs fra J-kanal på toppen af huset. Trække det løs med et lille brækjern. Fjern eventuelle negle holder etageadskillelsen på plads ved hjælp af bagsiden af en hammer og fortsætte ned hele undersiden af tagrendeprofil af Parlamentet indtil alle etageadskillelsen er fjernet.

•Undersøg Jørgensen-kanal og kontrollere det er i god form. Måle afstanden fra huset til forsiden af undersiden af taget, så stykker af etageadskillelsen kan skæres til størrelse. De fleste målinger bliver omkring 12 inches. Post måling.

•Overførsel at måling på et stykke af udluftet etageadskillelsen og et stykke af ikke-ventileret etageadskillelsen. Gøre en lige linje på tværs af begge stykker af etageadskillelsen med en sort tusch hver 12 inches. Skåret i stykker på størrelse med tin snips. Nøje følge langs linjen med klip.

•Decide på design af etageadskillelsen. Afgøre, hvor mange faste stykker vil være installeret og hvor mange udluftet stykker. En god tommelfingerregel er tre faste stykker for hver udluftet stykke. Slide den første ikke-ventileret brik på plads i J-kanal begyndelsen i ethvert hjørne.

•Hammer etageadskillelsen ned med efterbehandling negle. Plads ud af negle hver 6 inches rundt langs kanten af etageadskillelsen og indsætte to negle i etageadskillelsen op i fascia ovenfor. Installere den anden ikke-ventileret stykke lige ved siden af først og den tredje ikke udluftes stykke lige ved siden af andet.

•Skub første udluftet stykke i næste og installere det på samme måde. Fortsætte i det samme mønster hele vejen rundt om huset, indtil alle etageadskillelsen er installeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com