Sådan erstatte eller reparere bælte på en GE profil tørretumbler

June 17

GE profil tørretumblere er beboelse, stor kapacitet apparater med holdbart, rustfrit stål trommer og flere tørring cyklus muligheder. Når de tørretumbler beføjelser på men tromlen ikke spin, er fejlfinding bæltet den sikreste måde at få din GE profil tørretumbler arbejde igen. Hvis selen er netop kommet fri af banen, kan du blot flytte den tilbage på plads. Men hvis selen er brudt eller slidt, du nødt til at erstatte det i stedet for at reparere den. Heldigvis, reparere eller erstatte bælte i en GE profil tørretumbler er enkel og ligetil appliance reparationer.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten i væggen. Drej gas levering ventil til positionen "Off/lukket" før du begynder din reparationer, hvis du har en GE profil gas tørretumbler.

•Sæt en spartel eller flad-skruetrækker ind i rummet under tørretumbler toppanelet. Find de to metal faner, der holder det øverste panel til resten af tørretumbler kabinettet. Tryk på fanerne med spartel eller flad-skruetrækker, indtil de frigive. Fold det øverste tørretumbler panel tilbage og hvile det mod væggen.

•Sæt den spartel eller en skruetrækker ind i rummet over tå bundpanelet. Find de to metal faner ca 6 inches i fra hver side af panelet. Lægge pres på klippene, indtil de frigive og panelet kommer fri. Indstil panelet fjernet tå til siden.

•Løsn de to skruer i bunden af den forreste tørretumbler panel, men fjerne ikke dem helt. Finde og fjerne de tilsvarende skruer øverst i panelet. Afsætte de fjernede skruer og træk toppen af frontpanelet mod dig selv for at få bedre adgang til tørretumbler tromlen.

•Undersøg tørretumbler bælte for skader såsom revner eller tårer. Guide bæltet tilbage i bælte sporet, hvis det er stadig i god stand. Fjerne bæltet, hvis det er slidt eller brækket; glide et nyt bælte over tromlen og flytte det til bælte spor.

•Thread bælte gennem Stjernehjulsforing og motor remskiven forsamlinger i bunden af den tørretumbler kabinet. Løft stjernehjul trisse, tråd bælte gennem det og løkke det omkring motoren. Frigive stjernehjul trisse for at indstille spændingen i bæltet.

Tips & advarsler

  • Vende processen for at samle tørretumbleren. Flytte parameteren circuit breaker tilbage til "På" position til at genoprette elektriciteten til apparatet. Drej gas supply ventilen tilbage til positionen "På/Open", hvis du har en GE profil gas tørretumbler.
  • Uautoriseret reparationer kan ugyldiggøre garantien på din tørretumbler GE. Konsultere din garanti aftale eller ved at kontakte GE kundeservice for mere information.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com