Sådan erstatte en grim mur Sconce

January 21

Sådan erstatte en grim mur Sconce

Et velindrettet hjem har nådig lamper, der er op til dato, attraktive og hensigtsmæssigt at design i hjemmet. Hvis dit hus har grimme væg sconces, er det en god idé at erstatte armaturer med attraktive sconces, der vil tilføre værdi. Sconces er ofte mindre dyrt at loft armaturer, fordi de er mindre og lignende til lamper. Dette giver dig mulighed at vælge et flot armatur for en udskiftning uden at bruge for mange penge.

Instruktioner

•Drej off elektricitet på panelet circuit breaker. Tape en advarsel tegn over panelet for at forhindre folk i at røre breakers.

•Løsn sconce baldakin med en skruetrækker. Fjerne glas dele først vil gøre det er lettere at få adgang til monteringsskruer. Trække sconce væk fra væggen. Du bør se to ledninger inde i boksen elektriske og to ledningerne fra sconce. Ledningerne skal være forenet med plast ledning nødder. Skru wire nødder og adskille sconce ledninger fra huset ledninger.

•Saml nogen dele af din nye sconce, der kræver samling. Skære 1 tomme mellem isolering af nye sconce ledningerne. Placer en elektrisk ledning stripping værktøj over de enkelte wire 3/4 tommer fra wire ende. Skære igennem isoleringen og fjerne den isolering, forlader nøgne wire.

•Match positive ledning til den positive wire i huset. Bringe de to nøgne wire ender sammen og sno dem. Skrue på en plastik elektriske møtrik til sikre dem tæt sammen. Gentag for den anden ledning. Wrap ledninger med elektrisk tape til at dække alle ikke-isoleret ledning og caps. Tryk på wiren ind i det elektriske felt.

•Align sconce montering huller til elektrisk box og skrue sconce på plads.

Tips & advarsler

  • Arbejd aldrig med live ledninger. Det er ikke tilstrækkeligt at slå lyskontakten fra switch tallerken mens du arbejder på ledninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com