Sådan erstatte flise stykker omkring en køkkenvask

June 3

Sådan erstatte flise stykker omkring en køkkenvask

Hvis fliser omkring din køkkenvask har tilhugget eller brudt, revner lavet kan indsamle mad eller snavs og være et sted for skimmel til at vokse. Fjernelse og udskiftning af de knækkede fliser kan hjælpe med at holde dit køkken counter ren og sanitære samt flotte store. Den nemmeste måde at erstatte fliser omkring vasken er at første Fjern vasken, derefter fjerne fliser. Når fliserne er indstillet og injicerede, kan vasken geninstalleres.

Instruktioner

•Klippe vask væk fra flisen ved at indsætte spartel under og omkring kanten af vasken. Skåret væk enhver klæbemiddel. Afbryde dræn af vasken fra hale rør ved hjælp af en skruenøgle, og løft vasken fra fliserne.

•Kontroller et søm ind i midten af hver flishugges eller knækkede fliser. Dette vil gratis flise fra sin klæbende og tillade dig at chip det ud mere let. Hvis de omkringliggende fliser er ikke brudt og ikke bliver erstattet, dækker dem med malerens tape for at undgå sprængning dem så godt.

•Ret mejsel på midten af den revnede fliser med en 45-graders vinkel peger væk fra kroppen. Forsigtigt slå mejslen med hammer, indtil flisen begynder at komme fri fra sit Bæremateriale. Du kan altid ramte det sværere, hvis nødvendigt, så starter let og bruge den mindste mængde af styrke, der skal fjerne flisen, for at undgå sprængning de omkringliggende fliser.

•Rengør ud i hullet, hvor gamle fliser var, at fjerne noget støv eller snavs, der kan forstyrre bond af den nye flise. Sprede en lille mængde af thinset på bagsiden af den nye flise og tryk på flisen til den plads, der kræves. Kontrollér afstanden omkring flisen er endda så at nye injektionsmørtel leddene vil line op med gamle. Tillad thinset hærde i 24 timer.

•Grout de nye fliser med en injektionsmørtel farve matchede til den gamle injektionsmørtel. Skub injektionsmørtel i leddene med en cementmørtel float at sikre jævn dækning. Tillad injektionsmørtel hærde i 24 timer før udskifte vasken.

•Udskift vasken ved at køre en perle af silikone lim rundt i kanten af klippe ud. Forsigtigt sænke vasken på plads, og tryk på alle sider for at opnå en god obligation. Hook vasken afløb igen og køre vand for at teste den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com