Sådan erstatte karret bærer på en Maytag Atlantis skive

July 8

Maytag Atlantis vaskemaskiner er beboelse, top-loading apparater med oversize bøtter og flere vaske cykler og temperaturindstillinger. Karret i Maytag Atlantis skiver hjælper med at sikre, at karret propaganderer og spins gnidningsløst. Hvis agitator ikke fungerer eller karbad undlader at spinde korrekt, kan du have bad karbad betydning. Erstatte karret bærende genskaber normal drift og giver badekar til at spinde som forventet. Medmindre du har tidligere erfaring med denne form for reparation, måtte du ønske at konsultere en professionel.

Instruktioner

•Tag ledningen fra jordet stikkontakt at undgå elektrisk skade mens reparere din Atlantis skive. Slukke for varme og kolde vandforsyning; ventilerne findes oftest på væggen bag maskinen. Trække vandforsyning linjer og drain slangen ud af porte på bagpanelet; forsyningslinjerne er sikret med skrue klemmer, og drain slangen er holdt på plads med en knivspids klemme.

•Pop ud af omrører hætten til at afsløre den bolt og spændeskive sikring omrører forsamling til vaskemaskinen karret; Skub en lille flad-skruetrækker under kanten af hætten og løfte den. Fjern bolt, ved hjælp af en 7/16-inch topnøgle, derefter løft vaskemaskinen. Løft omrører forsamlingen op og ud af karret.

•Tip skive på ryggen til at få adgang til den motor samling under apparatet. Afbøde gulvet med en gammel håndklæde eller tæppe til at undgå at ridse den bagpanelet finish.

•Tag skive pumpen fra motoren ved at løfte metal beholder faner med en flad-head skruetrækker. Trække lige op på pumpen for at adskille det fra toppen af den motor samling. Guide pumpe mod venstre side af skive kabinettet, så det ikke er i vejen; Det er ikke nødvendigt at løsne de to tilsluttede slanger.

•Træk ledninger tilsluttet til motoren; knivspids og trække de plastik stik for at fjerne dem fra ledninger. Fjerne ledningerne fra plast klippet på siden af kabinettet for motor.

•Tag 1/2-inch bolte i sagen gear med en topnøgle. Træk den motor samling gennem bunden af vaskemaskinen kabinet. Sted den fjernede motor samling på en gammel håndklæde eller tæppe mens du erstatte karret lejet.

•Undersøg orientering af den disk-lignende komponent i bunden af motorakslen; Dette er forsynet med badekar. Fjerne den gamle badekar bærende. Passer den nye tub bærer på motorakslen og skub det på plads.

•Reverse dekompileringen trin til at samle Atlantis vaskemaskinen. Sæt vaskemaskinen til en stikkontakt og gendanne vandforsyningen.

Tips & advarsler

  • Erstatte karret i en Maytag Atlantis skive kan ugyldiggøre dets garanti. Konsultere din garanti aftale eller kontakt Maytag kundesupport for at få yderligere oplysninger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com