Sådan erstatte parameteren pres for en brønd pumpe

May 6

Sådan erstatte parameteren pres for en brønd pumpe

En pressostat er en vigtig del af et godt vand system. Denne switch opretholder passende vandtryk ved at styre når og hvor lang tid vandet pumpen er på. Når vandtrykket falder under et vist niveau, vil pressostat lukke og anvende magt til at pumpe motor. På et forudindstillet tryk, som regel mellem 40 og 60 psi, vil parameteren åbne og afbrød strøm til pumpen. En dårlig pressostat kan medføre enten for lidt pres eller for meget pres for at nå frem til Parlamentet. Erstatte en pressostat er ikke svært, men det kræver tid og planlægning.

Instruktioner

•Shut slukke for strømmen på vand pumpen på boksen breaker. Tænd din vandhaner og lade dem køre indtil vandet stopper. Dette vil tømme din vandtank og lindre pres i systemet.

•Ansigt til brønden og Find pressostat. Det ligner normalt en lille sort boks. Tage fælles landbrugspolitik og løsne skruerne, der forbinder elledninger til switchen. Gøre opmærksom på, hvor ledninger går hvor.

•Løsn presset skifte med en skruenøgle. Wrap Teflon tape rundt om trådene i den nye pressostat. Skrue pressostat på plads og stram. Reconnect elledninger og motorisk kontrol linjer. Tænd for strømmen tilbage og tjekke for lækager og driftstryk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com