Sådan erstatte sikringer på en Whirlpool tørretumbler

September 13

Sådan erstatte sikringer på en Whirlpool tørretumbler

Alle Whirlpool tørretumblere har en sikkerhedsanordning, der er indbygget i dem at forhindre tørretumbleren fra overophedning. Enheden kaldes en termisk sikring. Hvis tørretumbleren når en usikker temperatur blæse sikringen, lukke tørretumbleren. Tørretumbleren vil ikke arbejde igen indtil sikringen er udskiftet. Den termiske sikringen i Whirlpool tørretumblere kan findes på varmelegemet boliger i tørretumbleren. Sikringen er omkring en tomme lange og ovale.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten. Fjern den tørretumbler udluftningsanordning fra bagsiden af den tørretumbler ved at løsne fastholde skruen på klemmen vedhæfter ventilen til tørretumbler er udstødning port og glidende aftræk ud af havnen.

•Tag hex nødder holder den tørretumbler 's bageste panel på plads. Skub panelet til siden af tørretumbleren. Find den termiske sikring på varmelegemet boliger på højre side af tørretumbleren. Sikringen er en oval-formede del i nærheden af toppen af huset.

•Skub termisk sikringen ledninger ud af kontakt terminalerne på sikringen. Fjerne hex møtrikken holder sikringen på plads og fjerne den gamle sikring.

•Læg en ny sikring på boliger og Erstat hex møtrikken. Tilslut de termiske fuse ledninger. Erstatte den tørretumbler bagpanelet og tørretumbler bagsiden tilsluttes stikkontakten.

Tips & advarsler

  • En af de mulige årsager til en blæst termisk sikring er en blokeret udstødning aftræk. Holde din tørretumbler udluftningsanordning ren for at forhindre overophedning.
  • Forsøg aldrig at erstatte termiske sikringen, mens tørretumbleren er stadig tilsluttet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com