Sådan få Remote Control loft Fan lys at tænde på vægkontakt

October 5

Sådan få Remote Control loft Fan lys at tænde på vægkontakt

Har en loftventilator med fjernbetjening er meget bekvemt--indtil fjernbetjeningen fungerer ikke længere. At være i stand til at operere loftsventilator igen fra kontakten i væggen kan du holde dit loft fan og ikke er nødt til at erstatte den. Du kan have til at gå tilbage til at trække på kæder, men det er en meget enklere løsning end at købe og installere en anden fan. Den bedste del er, at du ikke behøver at fjerne fan fra loftet for at foretage ændringerne.

Instruktioner

•Drej off el til loft fan ved at slå sine breaker i de vigtigste elektriske panel.

•Tag off loft fan baldakin. Baldakinen tillægger loftet og dækker den hængende beslag og boksen loft fan elektrisk ventilator i loftet. Fjernelse af baldakinen udsætter ledninger og remote-modtager. Baldakinen er fastgjort ved fire eller flere skruer.

•Locate loft fan remote receiver. Modtageren er cirkulære eller rektangulære. Et sæt ledninger er tilsluttet hver ende eller modsatte af hinanden, afhængigt af modtagerens form. Ene side har tre ledninger--en hvid, en sort og en wire, mærket "light kit." Anden siden har en sort ledning og en hvid ledning kun.

•Tag remote-modtager. Find de wire-stik, der forbinder alle ledningerne fra modtageren til loft fan. Snoet hvert stik for at fjerne det fra ledningerne. Der vil være en alt fem forbindelser. Trække ledningerne fra hinanden, efter du har fjernet stikkene. Fjerne modtageren fra loft fan.

•Ledning loftventilator til hus power supply. Power supply ledninger er tilsluttet loft fan vægkontakt og fortsætte til den vigtigste elektriske panel. Find den hvide ledning fra strømforsyningen og forbinde det med den hvide loft fan wire, vride en orange ledning stik på parret. Find black power supply wire. Tilslut det sorte loft fan wire og den "light kit" wire, vride en orange ledning stik på alle tre ledninger. Skub alle ledningerne i loft fan elektrisk box, folde dem forsigtigt efter behov.

•Udskift loft fan baldakin. Fastgør det med de skruer, du fjernes i trin 2.

•Drej på El til loft fan ved at dreje på sine breaker i de vigtigste elektriske panel.

Tips & advarsler

  • Hvis dit loft fan er over fem år gamle, er der en mulighed, remote-modtageren er installeret inde i motoren bolig selv. Hvis så, det ikke kan fjernes. I dette tilfælde er din eneste mulighed at få den repareret af en professionel eller købe en ny loft fan. Købe en ny fan er den mest omkostningseffektive.
  • Undgå elektriske stød ved at sikre, at elektriciteten er til området hvor du arbejder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com