Sådan får din virksomhed klar til fase ud af R-22 (HCFC) kølemiddel

July 7

Sådan får din virksomhed klar til fase ud af R-22 (HCFC) kølemiddel

Ozon er et beskyttende lag af gasser, der beskytter jorden mod skadelige ultraviolette sollys. Hydrochloroflourocarbon, almindeligvis kendt som HCFC, er et almindeligt anvendte kølemiddel. Det er også en giftig gas, der ødelægger ozonlaget, når det er frigivet i atmosfæren. Som et resultat, har Environmental Protection Agency mandat at HCFC kølemidler udfases af brug, således at vores boliger og virksomheder kan operere på en måde, der er kompatibel med jorden.

Instruktioner

•Vurdere dit udstyr til at se, hvis det bruger kølemiddel R-22, der indeholder HCFC. Ifølge EPA er den bedste måde at gøre dette at have en professionel undersøge køleanlægget. Boliger og virksomheder kan fortsætte med at bruge køling udstyr, der bruger F-22; udfasningsfrist ender i 2020.

•Kontrollér en aftale med en autoriseret, pålidelig tekniker. Forklare, at du er interesseret i at få dit udstyr repareret. EPA hedder, at teknikeren skal have EPA afsnit 608 certificering til at vedligeholde udstyr indeholdende F-22. Better Business Bureau tilbyder business rating oplysninger gratis til rådighed for forbrugerne.

•Maintain køleenhed med en autoriseret tekniker. EPA hedder at opretholde køleanlægget "er den vigtigste ting du kan gøre." Det er ulovligt at forsætligt frigive F-22 i miljøet.

•Modify eller opgradering af udstyr, hvis det er nødvendigt. Hvis du ønsker at bruge en alternativ kølemiddel, skal du redigere din eksisterende udstyr eller opgradere til det nye udstyr. Den mest almindelige alternativ til R-22 er R-410A, ifølge EPA. R-410A ødelægger ikke ozonlaget.

•Forbered at opgradere dit udstyr inden 2020. EPA har givet forbrugerne og virksomhederne flere år til at overholde, og produktionen af R-22 er ved at blive udfaset. Udfasning af F-22 vil gøre det dyrere og bør gøre opgradering til den nye kølervæske billigere. I mellemtiden opretholde dit eksisterende udstyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com