Sådan får du bagpanelet Off en Kenmore tørretumbler

November 8

Bagpanelet af en Kenmore tørretumbler huser nogle af de stykker af tørretumbleren, der er lettest at arbejde på og gå ud oftere end andre stykker. Fra bagsiden af tørretumbleren, du kan få adgang til varmelegeme, rør og elektriske forbindelser og drift termostat. Disse stykker har ofte mindre problemer eller spørgsmål, der er enkel at lave dit eget med et par husholdning værktøjer eller billige reservedele.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra væggen. Dette er vigtigt, så du ikke ved et uheld electrocute dig selv mens du fjerne bagpanelet. De fleste tørretumblere køre ud af 220 volt af elektricitet, som er nok til at forårsage alvorlige skader, især hvis du har elektroniske stykker inde i din krop, såsom en pacemaker.

•Locate de skruer, der holder bagsiden plade på Kenmore tørretumbler. De fleste Kenmore tørretumblere bruge ¼ tommer møtrik skruer for at holde bagpladen på plads. Løsne skruerne arbejder fra bunden til toppen at forhindre bagpladen fra bøjning og forhindrer skruerne i at bryde. Sat skruerne til side.

•Sæt spidsen af en flathead skruetrækker mellem bagpanelet og tørretumbleren. Lirke panelet løs ved hjælp af en opadgående bevægelse. Dette vil afbryde panelet fra clips holder panelet tørretumbler på plads. Afbryd klip bunden så side klip og endelig toppen klip.

•Grasp to sider af bagpanelet med begge hænder. Trække bagpanelet fast fra bagsiden af tørretumbleren. Hvis panelet tørretumbler har aldrig været åbnet før, kan det tage nogle pres at få panelet løs. I nogle tilfælde kan være rustent panelet til bagsiden af tørretumbleren. Løsne eventuelle rustne områder med en flathead skruetrækker.

•Indstil det tørretumbler bagpanelet til side, stående på ende mod en væg eller fladt på et bord eller anden overflade. Sørg for at placere tørretumbleren i en out-of-the-way sted, så det ikke få bøjet eller skæv mens du arbejder på tørretumbleren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com