Sådan får du Caulk at helbrede hurtigere

October 7

Sådan får du Caulk at helbrede hurtigere

Når du er midt i ombygning eller reparation af dit hjem, kan du føle utålmodig mens de venter for caulk tørre. Dette gælder især, når det forhindrer dig i at bevæge sig med det næste trin i dit projekt. Nøglen til en hurtig tørretid er korrekt anvendelse af det rigtige produkt. Hvis din præparater eller miljøet falder mangler der er egnet til tætning, kan du ende op venter længere end tyder på produktets etikette.

Instruktioner

•Vælg den passende caulk for dit projekt. Hvis du caulking et rum med høj luftfugtighed, såsom den badeværelse eller køkken, Køb en vandbaseret caulk. Olie-baserede caulking ville helbrede for langsomt, hvis det hele, fordi det ikke overholder fugtige overflader. Hvis du er presset for tid, købe en caulk, der er specielt formuleret til at tørre hurtigt.

•Wait for varme temperaturer og tørt vejr. Det amerikanske Department of Energy fraråder caulking når temperaturen er under 45 grader Fahrenheit.

• Rengør og tør grundigt sprække, hvor vil du anvende caulk. Snavs og fugt kan hindre din indledende forsøg på caulking en lige linje, dermed tvinge dig til at bruge flere produkt end nødvendigt.

•Klippe et lille hul i spidsen af caulking rør for den første linje. Hvis hullet ikke er tilstrækkelig for den caulking behov, forstørre det. Dette vil hjælpe dig med at undgå brug af for meget caulk, som tager længere tid at tørre.

•Køre den en luftfugter eller affugter i værelse hvis du har brug for mere eller mindre fugt i miljøet. Akryl caulks kur lettere i lav luftfugtighed, mens silikone caulks kur lettere med højere luftfugtighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com